BalkansPress

Dobro došli!

JP "VOJVODINA ŠUME", tačnije Šumska uprava Apatin, potvrdili su navode medija da se u ataru pojavio crni panter.

Već nekoliko dana stanovnici Apatina i okoline strepe zbog pojave neobičnog otiska šape koja se zbog svoje veliličine ne može pripisati bilo kojoj lokalnoj životinji, bilo da je divlja ili pitoma.

Pretpostavke su da je reč o crnom panteru ili leopardu.

PROČITAJTE: PISMO MAME ALEKSANDRE UZBURKALO REGION: Sine, nikada nisam uradila nijedan domaći umesto tebe! Znaš li zašto?

 

Tim povodom oglasili su se nadležni iz "Vojvodina šume", tačnije iz Šumske uprave "Apatin". Oni su potvrdili da je reč o divljoj zveri i uputili su apel lokalnom stanovništvu da bude obazrivo.

ZVANIČNO UPOZORENJE: Čuvajte sebe i bližnje od pantera

- Javno preduzeće Vojvodina šume Petrovaradin ogranak preduzeća ŠG Sombor, Šumska Uprava "Apatin" Apatin obaveštava sve sugrađane da je uočen crni panter (leopard) u atarina opštine Apatin. Predator je izrazito opasan i ovim putem apelujemo na građane da vode računa za sebe i svoje bližnje. Ukoliko neko uoči crnog pantera, potrebno je odmah da obaveste nadležnu policijsku stanicu", navodi se u obaveštenju koje je objavilo preduzeće "Vojvodina šume".

*Foto: Vojvodina šume/printskrin

PROČITAJTE: POGLEDAJTE NEVEROVATAN SNIMAK: Čovek je izvadio strelu iz oka krokodila, a onda se desilo ČUDO...

Da je ovo saopštenje autentično, za naš portal su potvrdili iz Šumske uprave "Apatin" i dodali da se ono odnosi na "ribolovce, pčelare, lovce i građane uopšte".

Scroll to top