BalkansPress

Dobro došli!

Na internetu se pojavila ispovest, koju prenosimo u nastavku:

– U Sarajevu su nestale tri devojke Dragana, Merima, Vahida. Sve se desilo u Rajlovcu i narod se podigao, kao i policija u potragu za devojkama. Pošto se već dešavalo sumnja i dalje je pala na podrume kineza, tako da su usledili pretresi.

Obično su pomešani radnici Bosanci i Kinezi, tako da je teško primetiti i poverovati šta se dešava u tajnim podrumima Kineza.

Protivili su se ulasku običnog naroda, ali kad je komšija specijalac stigao sva vrata su bila otvorena… Trgovci su ostali pribrani, nisu paničili tako da smo pomislili da tu nema ništa, ali smo se ipak odlučili za pretres svih prostorija.

 

Specijalac je bio svestan jer se odavno sumnjalo na takva dešavanja. Specijalci su ubrzo došli i opkolili prodavnicu, devojke su našli u jako mračnom podrumu, nadrogirane, obrijane i potpuno gole i obeležene za vađenje organa.

Trenutno su na Psihijatriji na Koševu. Kako nam kažu bosanski trgovci, obično se to dešava kad devojka uđe sama da se vodi u podrume kao da nešto isproba novo, a jeftino…

Razmislite o tome, i o ovoj deci koja su nestala u zadnje vreme u BiH, a mladost je najlakše savladati. Ovaj horor koji nam je poznat samo iz filmova je stigao u našu državu, to je činjenica!

I nemojte pametovati jedni drugima, nego se čuvajte maksimalno i dobro razmislite gde ćete otići sami i hoćete li pustiti decu i do škole same. Sve teža vremena dolaze.

Zašto niko od izgubljene dece nikad nije pronađen, povađeni su organi, dobro unovčeni, a ostaci Bog zna gde su završili. Smešno je što policija o ovome ćuti, što ne upozori građane, kao da nas koriste ko mamce, da bi se sumnje potvrdile po stoti put.

Podelite ovo, molimo vas.

(Agencije)

FacebookTwitterLinkedin
Pin It
 

Scroll to top