BalkansPress

Dobro došli!

BANjALUKA - Beživotna tela Mehmeda Karadže (26) i Nihada Klina (26), koji su 21. maja zajedno sa Abdurahmanom Ljevakovićem (26) poginuli u saobraćajnoj nesreći, pronađena su u ponedeljak u reci Vrbas.

 Načelnik PU Jajce Bare Pršlja kaže za "Novosti" da su tela izvučena iz reke u mestu Podbarevo, oko 150 do 200 metara nizvodno od mesta gde su mladići automobilom "reno klio" sleteli u Vrbas.

 

- Zahvaljujući velikom broju ljudstva tela su nakon devet dana potrage pronađena i izvučena iz vode. Izvršen je uviđaj i identifikacija i tela su prevezena na patologiju u Travniku, radi obdukcije - rekao je Pršlja.

On kaže da su za potrebe potrage angažovani ronilački timovi svih policijskih agencija i to SIPA, MUP RS, FUP, MUP Zeničko-dobojskog kantona, Federalne civilne zaštite, kao i kluba "Neretva" iz Mostara, te rafteri iz Jajca.

- Na terenu smo imali sedam timova koji su podelili rejone i krenuli u detaljnu pretragu reke, što su nam i vremenski uslovi omogućili. To je ubrzo dalo rezultate i nakon obdukcije tela će biti predata porodicama - istakao je Pršlja.

Nesreća se dogodila 21. maja oko 13 časova kada je u mestu Podbarevo automobil "reno klio" sleteo s puta u Vrbas.

KOBNO PRETICANjE

MLADIĆI su iz Sarajeva putovali u Banjaluku u posetu Ferhat pašinoj džamiji. Očevici su ispričali da je "klio" preticao kombi i automobil pri čemu je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u kanjon Vrbasa, dubok oko 15 metara.

(Izvor: Vecernje novosti.rs)

Scroll to top