BalkansPress

Dobro došli!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ivanjici po nalogu osnovnog javnog tužioca u Čačku odredili su zadržavanje M.M. (1982) iz okoline Ivanjice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv polne slobode prema maloletnom licu putem društvene mreže.

Osumnjičeni se tereti da je, tokom prethodna dva dana, preko Fejsbuka dvanaestogodišnjoj devojčici slao poruke i fotografije neprimerene sadržine.

Policija je od osumnjičenog privremeno oduzela mobilni telefon i laptop koji su korišćeni prilikom izvršenja ovog krivičnog dela.

Pedofila je razotkrio otac maloletnice. Kada mu se devojčica požalila da dobija čudne poruke na Fejsbuku od nekog čoveka, on je preuzeo dopisivanje sa istim da bi razotkrio njegove namere.

Šokiran sadržajem poruka koje je pedofil slao njegovoj dvanaetogodišnjoj devojčici otac je odmah slučaj prijavio policiji.

- Kada mi je ćerka rekla šta se dešava odmah sam uzeo računar pročitao dotadašnje poruke i video o čemu se radi. Nastavio sam da se dopisujem u njeno ime jasno mu dostavljajući do znanja da sam 2006. godište ali to njega nije doticalo. Poruke su bile sve gore. Strašno. Prijavio sam odmah slučaj policiji. Neću stati na ovome, sigurno, ima da odgovara on i njemu slični. Ovo je strašno - kaže otac dvanaestogodišnje devojčice iz Užica.

(Izvor: Blic.rs)

Scroll to top