BalkansPress

Dobro došli!

Misterizona smrt dvojice ljudi iz Azije čija su tela isplivala iz Save. Leševi na nogama imali takozvane betonske cipele. Njihov nestanak niko nije prijavio.

U razmaku od nekoliko meseci, tokom 2014. godine iz Save, kod Beograda, isplivala su dva leša Kineza, koji su na nogama imali takozvane betonske cipele, pišu "Novosti".

Do danas javnost nije obaveštena kako su ova dvojica umrla, a postoje indicije da voda krije još njihovih sunarodnika.

Oba tela, prema nezvaničnim saznanjima, bila su u vodi nekoliko dana pre nego što su pronađena. Drugo je isplivalo na savskoj obali, sa surčinske strane 29. jula prošle godine.

U kratkoj vesti je objavljeno da je reč o, kako se sumnja, kineskom državljaninu, jer se na prvi pogled učinilo da je reč o čoveku iz ove zemlje.

– Ono što je bilo posebno interesantno jeste činjenica daje na nogama imao takozvane betonske cipele, što je odmah izazvalo sumnju da je reč o nasilnoj smrti – rekao je izvor blizak istrazi.

Oba slučaja stravične smrti kineskih državljana su u dokumentaciji beogradske policije zavedeni kao "dnevni događaji". Niko od Kineza u Beogradu nije ni prijavio njihov nestanak.

– Postoje nagoveštaji da su obojica žrtve kriminalnih obračuna – dodao je izvor za "Novosti".

Prema zvaničnim podacima, u Srbiji živi oko 2.000 Kineza, a u Beogradu 400. A što se tiče nezvaične statistike ima ih najmanje četiri puta više.

Najviše ih živi na Novom Beogradu i u naselju Ledine.

Misterija oko dva tela Kineza, koje je Sava izbacila sa "betonskim cipelama" i dalje traje, iako je od njihovog pronalaženja prošlo gotovo pola godine, javnost nije saznala ništa o tome.

(Izvor: Dnevno.rs)

 

 

FacebookTwitterLinkedin

Pin It

 

 

 

Scroll to top