BalkansPress

Dobro došli!

Beživotna tela oca i sina nađena ispred zgrade u kojoj žive, navodno skočili sa osmog sprata U Boru u ulici “3.oktobar”, juče oko podneva, pronađena su dva beživotna tela oca i sina, ispred zgrade u kojoj su živeli. Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da su otac M.Rajić(61) i sin D. Rajić (37) navodno skočili sa osmog sprata zgrade.

Meštani Bora šokirani su ovim događajem, koji se, nezvanično, dogodio oko podneva.

- Čula sam neku svađu, a onda sam čula i kako neko viče “nemoj mama, nemoj mama”. Nakon toga sam samo čula Hitnu pomoć. Odmah sam izašla na prozor da vidim šta se dogodilo, kada sam ugledala dva beživotna tela na pločniku. Ovo je strašno što se desilo-priča komšinica nastradalih.

 

Komšije ističu da je mladić koji je nastradao bio fin momak i da je navodno radio u Beogradu. Za oca koji je nastradao, govore da su ga slabo viđali i da je retko izlazio napolju jer je imao operaciju srca.

- Znamo da je otac imao operaciju srca, pa je zbog promene vremena, retko izlazio iz stana. Sina nismo viđali u poslednje vreme. Majka je preko leta odlazila u selo, pa se vraćala kući. Međutim, kod njih su se stalno čule svađe između muža i žene. Stalno smo čuli da je muškarac nešto vikao na ženu, odnosno stalno sui z njihovog stana se čule svađe i rasprave. Šta se tačno dogodilo tada kada su nastradali, ne znamo, ali se i tada čula galama iz njihovog stana-pričaju komšije.

 

Nezvanično, navodno je policiju pozvala žena i majka nastradalih. Hitna pomoć je izašla na mesto gde se dogodila tragedija, ali su lekari samo mogli da konstantuju smrt obojice nastradalih.

Policija je brzo reagovala i izašla na lice mesta.

Tragedija u Boru

*Tragedija u Boru, FOTO: RAS SRBIJA

Šta je tačno prethodilo porodičnoj tragediji još uvek nije poznato. Još uvek se ne zna da li je reč o dvostrukom samoubistvu ili možda ubistvu i samoubistvu, što će biti poznato nakon istrage koja je u toku.

Scroll to top