BalkansPress

Dobro došli!

Doneo je ispravnu odluku, ali je za čuđenje to što nije ranije prekinuo slavlje mladih Čeha.

Ovo bi sasvim sigurno bio jedan od najboljih golova ikada, da je bio faul, a ne indirekt, ili da je na putu ka golu neko dodirnuo loptu.Doneo je ispravnu odluku, ali je za čuđenje to što nije ranije prekinuo slavlje mladih Čeha. Ovo bi sasvim sigurno bio jedan od najboljih golova ikada, da je bio faul, a ne indirekt, ili da je na putu ka golu neko dodirnuo loptu.

Dugo će se pamtiti završnica meča Portugala i Češke na Evropskom prvenstvu za igrače mlađe od 19 godina. Portugalci su vodili sa 2:1 kada je u blizini centra, na delu terena koji brani Češka, dosuđen indirekt za tu reprezentaciju. Češki štoper i kapiten nacionalnog tima, Halus, je savršeno izveo ovaj prekid i sa više od pola terena savladao golmana Portugalije, Koštu.

 

Ceo stručni štab i tim Češke je krenuo da se raduje, zbog toga što su u završnici uspeli da dođu do boda, i to na kakav način, ali je posle nekoliko desetina sekundi turski sudija Palabijik poništio gol zbog toga što se radilo o indirektu a lopta na putu ka mreži nije dodirnula nijednog drugog igrača.

Jednom rečju – šteta.

 

Scroll to top