BalkansPress

Dobro došli!

Ima raznih muškaraca, ali ako ikako možete pokušajte da izbegnete dublju vezu s ovim tipovima...

Rak

Bračni život s Rakovima uopštee nije jednostavan. Iako su muški pripadnici ovog znaka veoma emotivni, retko će vam to pokazati, a kamoli reći. Muškarac u znaku raka delovaće hladno i ravnodušno, a iznutra će ga lomiti emotivna oluja. Zbog toga može da dođe do velikih nesuglasica, a njegova partnerka nikada neće biti potpuno sigurna u njegova osećanja. Iako su porodični tipovi i mnogo vremena provode u kući, rakovi su često džangrizavi i mnogo zanovetaju. Uglavnom su verni svojim suprugama, ali teško ih je zadovoljiti.

Škorpija

Muškarac rođen u ovom znaku mora da bude dominantan. Dobro ćete se slagati samo ako pristanete na to da on bude vođa, a vi njegov verni pratilac. Čim poželite da budete ravnopravni, škorpija će promeniti ponašanje. Njegov krhki ego ne podnosi da žena bude uspešnija od njega, pa će vaš brak savršeno funkcionisati samo ako pristanete da živite u njegovoj senci. Vrlo je ljubomoran i posesivan, pa pravi probleme čim posumnja da je njegova izabranica i pogledala drugog muškarca, a on je, s druge strane, sklon udvaranju svakoj ženi koja naiđe.

  

Devica

Ovaj znak užasno je kritičan, pa ga je gotovo nemoguće zadovoljiti. Izbirljiv je i ne voli da se vezuje. Muškarci rođeni u ovom znaku bolesno su pedantni i sve mora da bude na svom mestu. Spremni su da danima ne razgovaraju sa suprugom samo zato što nije stavila podmetač pod čašu. Muškarac u znaku Device je veran partner, ali nije nešto preterano uzbudljiv. Kao roditelj je veoma kritičan, hirovit i hladan. Voleće svoje dete, ali ono to često neće osetiti. Uspeh u braku je (donekle) moguć samo ako partnerka ima sličan karakter.

Ovan

Ovan je tvrdoglav i nagao znak; impulsivan u braku kao i u svemu drugom. Naginje ka tome da traži nekoga slabije prirode koga može zaštititi i impresionirati svojim muževnim kvalitetama. Želi da bude vođa, a ako se partnerka s tim ne složi, sukobi su neizbežni. To je jedan od razloga zašto su brakovi Ovnova često nesrećni, iako na to utiču i drugi faktori. Jedan od njih je sklonost ka impotenciji. Drugi je sklonost ka prolaznim ljubavnim avanturama. Instinktivna potraga ovog horoskopskog znaka za idealom često je uzrok bračne nevere.

Scroll to top