BalkansPress

Dobro došli!

Otkrijte da li ste životna suputnica iz njegovih snova...

Ovan

Ovnovi su izrazito muževni i odluka za sklapanje braka ne pada im teško. Muškarac Ovan je svestan odgovornosti i ne beži od nje, ali volida  dominira. Osim što želi lepu, želi i pametnu i sposobnu ženu. Iako očekuje od žene da mu da dovoljno slobode, on sam često zadovoljstvo traži van kuće, i braka.

{adselite}Bik

Bik je izrazito posvećen porodičnom životu. Njemu su žena i deca na prvom mestu i on daje svoj maksimum kako bi im osigurao sve ono najbolje od života. Inače je izrazito blag i dobroćudan znak, a dodatna velika vrlina mu je strast. Jedan je od najstrastvenijih znakova, pa ako ga žena dovoljno ne zadovolji, sklon je da fizičko zadovoljstvo potražiti na drugom mestu.

Blizanac

Slobodoumni Blizanac i nije baš najidealniji partner za brak. Život s njim, baš poput njega, može biti izrazito lep, zabavan i opušten, ali samo ukoliko ga ne budete sputavali. Ali, baš kao što se on nada da vi nećete sputavati njega, jednaku će slobodu i on priuštiti vama. Šarmantan i opušten kakav je po prirodi, sklon je flertu.

Rak

Kao i Račice, i muškarci Rakovi su veoma tradicionalni i vezani za porodični život. Jednako mu je bitna porodica koju stvori, kao i ona iz koje potiče. Odličan je domaćin i voli da provodi vreme u svom domu. Ali, iako se na prvu čini kao idealan suprug, velika je verovatnoća da ćete se zauvek boriti za naklonost s njegovom majkom.

Lav

Ovo je muškarac koji svojoj ženi želi da bude centar sveta. On od svih, pa i od žene očekuje da mu se podrede. Njegove su potrebe i želje uvek na prvom mestu pa od žene očekuje da se žrtvuje kako bi on mogao da gradi uspeh i napreduje. Nije strog roditelj, a njegova žena uvek mora biti negovana i doterana.

Devica

Na prvi pogled, muškarac Devica idealan je partner kojeg bi svaka žena poželela. Vredan je i nije posesivan, ali nedostaje mu strasti. Uglavnom je konzervativnih shvatanja, predan je obavezama, lucidan je i pragmatičan. Ali u braku mu je velika mana što je daleko od romantičara. 

Vaga

Za muškarca Vagu ljubav je umetnost. Ali, uprkos romantičnoj prirodi, nije osoba koja je luda za bračnim životom, uglavnom iz razloga što se teško prilagođava drugima i teško pronalazi kompromise. Voli negovane žene s čvrstim stavovima. Strastven je ljubavnik, ali često je neveran. 

Škorpija

Muškarac Škorpija izrazito je ljubomoran i posesivan pa s njim u braku često ne cvetaju ruže. Ali, žena će ga držati mirnim sve dok mu redovno pokazuje i dokazuje ljubav i privrženost. Ne voli jake i dominantne žene jer se smatra glavom porodice. Veoma je strastven i dobar ljubavnik.

 

 

 

Strelac

Strelac je rođeni avanturista, kako u životu, tako i u ljubavi i braku. Brak mu nije prioritet, ali bez puno razmišljanja će se odlučiti za njega ukoliko pronađe elokventnu, zabavnu i snalažljivu ženu koja nije zavisna od muškarca. Stvar koju teško toleriše je ljubomora i posesivnost partnerke.

Jarac

Muškarac Jarac se najčešće za brak odlučuje kasnije od drugih znakova, budući da je izrazito posvećen karijeri. Njegova će se žena osećati sigurnom i zbrinutom, ali nedostajaće joj emocionalnih izliva nežnosti. On podsvesno bira dominantniju ženu, ali uprkos tome voli kada se i njegova pravila poštuju.

Vodolija

Ovo je često nepredvidljiv muškarac koji upravo zbog te osobine i nije najidealniji izbor za brak. Njegova partnerka bi definitivno neke karte trebala da zadrži skrivenim, čisto kako bi imala čime da ga zabavlja do kraja života. Jer se on, ukoliko žena ne zna da zadrži njegovu pažnju, lako okrene ka zanimljivijoj i sposobnijoj ženi koja to zna.

Riba

Ovaj je muškarac jedan od najboljih kandidata za brak. On će za svoju ženu učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi joj ispunio sve želje. Voli da provodi vreme s porodicom i nije sklon riskiranju sreće koju mu pruža bračni život zbog jedne ljubavnice.

 

FacebookTwitterLinkedin
Pin It

 

Scroll to top