BalkansPress

Dobro došli!

Ako osećate da vam je život usporen, ako se osećate bolesno i umorno od iste stare stvari, 11. novembar sigurno će vam doneti dah svežeg vazduha...

11. novembar je vibracijski snažan dan zbog činjenice da je to 11. dan 11. meseca. I mi smo u godini broja 11, što ga čini jednim od najmoćnijih dana u više od zadnjih 100 godina.

1111 ili 11/11 poseduje poseban duhovni značaj jer se veruje da je to broj duhovnog buđenja i moćnih novih početaka. Kada često vidite 11:11 na satu ili kada ste privučeni brojem 1111, to često ukazuje na nadolazeću promenu ili buđenje koje se pojavljuje na horizontu.

Anđeli, duhovni vodiči i Svemir takođe koriste brojeve kao način povezivanja i komuniciranja s vama. 1111 obično koriste Božanska bića kako bi vam pomogla da odaberete pravi smer i kako bi vam osvetlili put ispred vas.

 

U numerologiji, broj jedan označava nove početke, ali kada postoji niz, poput 11. novembra (11/11), to stvara snažnu energiju za dan koji nam omogućava da se svi probudimo za novi potencijal, piše Mystical raven.

11. novembra je moćno vreme da promenite svoj život, postavite namere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu. Nova buđenja, nove informacije i nove nivoe prosvetlenja – sve je to moguće na ovaj dan zbog ove energije.

Značenje 2018. godine

Poslednji put smo doživeli Univerzalnu godinu broja 11 u 2009., a zatim pre toga u 1910., tako da više od 99% svetske populacije iskusi jednu ili dve Univerzalne godine vibracije broja 11 u svom životu.

U numerologiji broj 11 je glavni broj – "glavni" znači da ima intenzivnu / visoku vibracijsku frekvenciju i da deluje unutar eteričnih, magičnih i transcendentalnih područja stvaranja. Glavni brojevi poseduju veliki potencijal za učenje i rast i mogu doneti velike promene u vašem životu. Broj 11 je najintuitivniji broj i jasan je kanal koji vodi prema podsvesti. To je broj vođstva, lične moći i duhovnih istina.

 

Shambhala

Reč "Shambhala" rezonira s glavnim brojem 11 u numerologiji … i savršena je reč koja nam može pomoći da prihvatimo veći potencijal naše Univerzalne godine broja 11. Shambhala je sanskrtska reč koja grubo prevedena znači mesto mira, spokoja i sreće. Svako od nas ima slobodu u našim srcima / umovima da odabere iskusiti Raj ovde na Zemlji, mestu Shambhale.

Imamo mogućnost da živimo život u kojem smo ljubazni prema drugima, u kojem živimo u skladu sa Zemljom i služimo nečem većem od nas.

Naša univerzalna godina broja 11 je poziv na buđenje, poziv da se prisetimo Shambhale, da se prisetimo kako se svet lepo oseća kad doživljavamo svoje živote kroz naša srca i kako kad odlučimo stvoriti Shambhalu u svemu što radimo, budimo najbolje u sebi i podstičemo druge da rade isto.

Konačne misli za ovaj važan dan

Ako osećate da vam je život usporen, ako se osećate bolesno i umorno od iste stare stvari, 11. novembar sigurno će vam doneti dah svežeg vazduha.

Da biste iskoristili energiju 11. novembra u svoju korist, morate je aktivirati.

Morate otvoriti srce energiji i zaželeti dobrodošlicu u vibracijama novih početaka.

Scroll to top