BalkansPress

Dobro došli!

Ne znamo da li ste primetili, ali današnji datum je veoma poseban.

Zašto? Zato što se se u datumu današnjeg dana nalazi pet dvojki. Ovo je jako zanimljivo u numerološkom smislu jer se sabiranjem ovih dvojki, dobija broj 10, odnosno, 1+0=1. 

Današnji dan nosi simboliku broja jedan, a ovaj broj nosi energiju početka i promena.

PROČITAJTE: NEDELJNI HOROSKOP OD 31. JANUARA DO 6. FEBRUARA: Vage pratite voljenu osobu, Vodolije očekuju povoljne finansije

 

Broj 1 ukazuje da sve ono što mislite, osećate, čemu se nadate, kakvu energiju emitujete - sve vam se vraća i utiče na vaš život. Ovo je podsetnik da zadržite pozitivan, optimističan stav i ostvarićete sve svoje težnje. Ako ste dopuštali osećanjima ili mislima straha da dođu do vas, ispratite ih tako što ćete pretvoriti te misli i osećanja u one u kojima uživamo, poput ljubavi, sreće i zahvalnosti.

Očekuje nas sjajna motivacija, novi početak i otvaraju se vrata svetlije budućnosti. Sada je sjajno vreme da prihvatite svoje jedinstvene kvalitete – svoju individualnost, živite autentično. Ovo je dan kada treba da odvojite vreme za sebe i povežete se sa svojim unutrašnjim ja.

Dobro pogledajte DANAŠNJI datum: Ovo je poseban dan, ako uradite OVO, stižu vam i SREĆA i pare

Broj 1 je savršen poziv za buđenje, imaćete sjajnu priliku da ostvarite želje. To ne znači da treba čekati povoljnije uslove, već počnite danas, ne gubite vreme. 

Sve će biti lakše ostvariti ako razmišljate pozitivno, a broj 1 je tu da vas podseti da verujete u sebe i svoj put. Kada se fokusirate na negativne stvari, onda to i privlačite u svoj život. Međutim, pozitivan um stvara povoljnu atmosferu, lakoću života i ostvarenje snova.

Scroll to top