BalkansPress

Dobro došli!

Ovo je zabavan, pomalo neobičan horoskop, pročitajte ga i saznajte koje ste alkoholno piće.

 

OVAN:

Pošto od svega volite da pravite cirkus, vi ste KOKTEL. Slatkorečivi ste, sladunjavi, vatate na iznenađenje, nesvest i šarenilo.


BIK:

Vi ste kao VINJAČE. Udarate jako, naglo i ostavljate crne rupe. Partner je posle vas žedan, bolestan i kaje se sbog svega.


BLIZANCI:

Blizanci su kao VINO. Nisu lepši što su stariji, ali definitivno vole da leže. Čekaju da se spotaknete i sami padete na njih, a onda vas osvoje tako da ni ne znate šta vas je snašlo i vrte vas kao da ste uključeni na centrifugu.


RAK:

Je kao RAKIJA – štipa za oči i grebe grlo, ali posle trećeg puta želite još. Kada mu se prepustite plačete nad svojom sudbinom, al nemate gde da pobegnete. Traži dosta vode. Što ste duže sa njim, više poprima osobine TEKILE: mora da se začini da bi se u njemu uživalo,  često se konzumira preko nekog drugog napitka tek da vas dodatno ošašavi.


LAV:

On je RUM. Ima tu neku dozu sladunjavosti dovoljnu da vas zavede, ali ako niste u kondiciji, najebali ste. Mnogo je jak i bije do nesvesti. Najbolje je da ga konzumirate uz kolače, i to samo ponekad, ako ne želite da vas pola života neko jebe u mozak.


DEVICA:

Devica je kao VODKA, čista, sterilna, bez nekog jakog ukusa i mirisa, a razjebava ko elementarna nepogoda, agresivno, odlučno i do kraja.


VAGA:

Poput MARTINIJA, konzumira se kad ne možete da se odlučite šta želite, ni da li ste gladni ili žedni. Obično onda kada nije vreme ni mesto.

 

 

 


ŠKORPION:

On je kao ABSINT. Udara direkt u dušu i jebe u mozak. Posle njega ostajte da kao propali pesnik lutate po svetu i živite još samo u snovima.


STRELAC:

On je kao PELINKOVAC. Ima travku za svaku boljku i žvaku za svaki karakter. Opija temeljno i do ludila i ostavlja vas da žalite što niste stali posle treće čaše.


JARAC:

Jarac deluje poput PIVA. Osvežava u malim količinama, a ako mu se prepustite, pišate na sve rupe, bućka vam se u stomaku i boli vas želudac.


VODOLIJA:

je poput DŽINA, kurvanjski napitak. Navlači vas šećerom i baca u krevet, diže vam temperaturu, pa vas na kraju popiša.


RIBE:

su kao VISKI, skupe, rezervisane, precenjene i u glavnom ih preporučujete drugima, a ako im se i prepustite, stradan ste kao da vas je poplava izbacila.

 

(Izvor: besnopile.rs) 

  

 

FacebookTwitterLinkedin
Pin It

 

 

Scroll to top