BalkansPress

Dobro došli!

Ovu sliku je napravio umetnika pod imenom Oktavio Okampo, a verovatno će vas zbuniti… Na prvi pogled, sa slikom se nešto čudno događa. Ali, to je samo prvih nekoliko trenutaka, a onda počinjete da vidite jasnije oblike...

PROČITAJTE: VIC DANA Život je kučka

Da li ste zadovoljni svojom ličnošću ili je došlo vreme da sagledate sebe u apsolutno novom svetlu?

 

Pogledajte sliku, šta ste prvo videli na noj?

*Foto: Octavio Ocampo

PROČITAJTE: Najnovijia istraživanja pokazala da su glavni izvor stresa udatih žena muževi, a ne deca

1. Cveće

Cveće obično simboliše lepotu i prosperitet. Ono daruje radost i žensku lepotu.

Rascvetalo cveće govori o vašem sigurnom i pravilnom duhovnom rastu i ličnom razvoju. Vi se krećete u dobrom pravcu, i očekuje vas uspeh! Ovo može biti povezano s poslom, zanimanjem ili novom vezom.

Ne zaustavljajte se na već postignutom!

 

2. Maska

Maska može značiti to da se nalazite u procesu lične transformacije.

Ona može da simbolizuje različite aspekte vaše ličnosti. Vi možete imati jednu masku, koju koristite na poslu, drugu za komunikaciju s ljudima i treću koja je namenjena za bliske ljude.

Međutim, to samo stvara poteškoće, jer maske mogu doći u međusobni sukob. Da li ste zadovoljni svojom ličnošću ili je došlo vreme da sagledate sebe u apsolutno novom svetlu?

Pod maskom, čovek može da prikrije svoje pravo lice, karakter ili namere, maskom se može definideinisati i osoba koja nosi zagonetan izraz.

Postoji li neko među vašim poznanicima ko skriva svoje pravo lice i želi da izgleda drugačije nego što, zaista, jeste? Osećate li i vi da treba da skrivate svoje istinsko “ja”?

PROČITAJTE: Najbolja 42 trika za mršavljenje: Ovo su male cake koje donose neverovatan rezultat!

3. Žena

Žena simboliše intrigu. Ako vidite na slici lik lepe mlade žene to označava vaše nove mogućnosti, radost, sreću, bogatstvo, uspeh. Žena s razbarušenom kosom znači  opasnost, a bolesniku težak oporavak.

4. Lišće

Lišće je simbol rasta, obilja i postignuća, posebno ako je zeleno, sveže i sočno. Lišće označava sreću i uspeh na poslovnom planu i u ljubavi, koja će procvetati u punoj snazi.

Očekuje vas poprilično bezbrižan život, pun radosnih događaja. Zeleno lišće se oduvek smatralo dobrim znakom. Ono može obećavati srećan brak, a takođe, mogućnost dobijanja nasledstva.

Scroll to top