BalkansPress

Dobro došli!

Zamislite želju i pogledajte sliku - prvo što vam privuče pažnju na njoj otkriće vam koliko je vaša želja realno ostvariva u bliskoj budućnosti.

 

Šta ste prvo zapazili na slici?

Oko

Ako je prva stvar koju ste uočili na ovoj slici bilo oko, spremite se za velike promene u svom životu. Čekaju vas neka vrlo lepa iznenađenja, koja će nadmašiti vaše želje. Sreća će vas pratiti bar do kraja ove godine - iskoristite to.

Bunar

Ako ste na slici prvo ugledali bunar, naoružajte se strpljenjem, jer vas u narednom periodu čeka niz prepreka i poteškoća. Ali, ne brinite, sve probleme ćete rešiti, ako budete imali podršku porodice i prijatelja.

 

Suza

Za one, koji su ugledali suzu, naredni period neće biti lak. Budite oprezni, mogle bi da se dese neke teške stvari, koje će vas povrediti. Važno je da u tim trenucima ne ostajete sami. Ne bojte se da potražite pomoć od najbližih – i sve će biti dobro.

Čaplja (đerem)

Ako vam je privukla pažnju drvena konstrukcija nad bunarom (đeram, naprava za vađenje vode iz bunara koja po obliku podseća na čaplju), u bliskoj budućnosti vas očekuje veliko slavlje. Budite spremni na iznenađenje i poklone.

 

(BalkansPress / Noizz.rs)

Scroll to top