BalkansPress

Dobro došli!

O venčanju koje je odžano u Singapuru priča cela zemlja, a saga se proširila i na svet, gde vodeći svetski mediji izveštavaju o tome kako se jedan muškarac osvetio verenici zbog prevare.

Šta biste vi uradili da saznate da vas verenica (verenik) vara?

1. Plakali biste i otkazali venčanje.

2. Plakali biste i rekli mami da otkaže venčanje.

3. Poludeli biste i nabavili video dokaz o prevari, pretvarali se da je sve u redu, čekali mesecima, a onda biste video s dokazom prevare pustili pred celom familijom i prijateljima, na venčanju. Tek onda biste osetili da vam se srušio ceo svet.

 

Ova priča o prevari stiže iz Singapura. Gosti na venčanju su bili šokirani i slikali su dramu kojoj su prisustvovali, ali je valjda većinu bio blam da fotke kače na društvene mreže, pa je ostala jedna, mutna slika kao dokaz.

Mladoženja je izabrao opciju 3 sa gornje liste ponuđenih odgovora.

Saznao je da ga buduća žena vara, platio je privatnog detektiva da je prati i snima, čuvao je snimke sve do velikog dana.

Osveta se servira hladna

*Foto: Screenshot / Noizz.rs, Osveta se servira hladna

U sred proslave, gostima je pušten video "srećnog para" sa slikama na kojima su srećni, a onda odjednom počinje snimak na kom mlada odlazi u hotelsku sobu sa navodnim ljubavnikom. 

Mlada je naravno pobegla s venčanja. U međuvremenu gosti su slikali video bim.

Privatni detektiv gospođa Zuo je rekla da je mladoženja i nju pozvao na venčanje, iako mu je ona svetovala da raskine veridbu pošto je saznala da ga buduća supruga vara. On je insistirao da će uraditi onako kako hoće.

U svakom slučaju ne verujemo da mu je posle svega bilo lakše, ali njegova osveta se prepričava u celom svetu. Šta je bilo s odbeglom mladom nismo uspeli da saznamo.

Scroll to top