BalkansPress

Dobro došli!

Svakom od nas povremeno se desi jedan od tih dana kad nam ništa ne ide od ruke, ali njen dan osvanuo je na svim društvenim mrežama.

Već možemo da zamislimo kako je izgledalo jutro ove dame - uspavala se, juri kod "Mice ubice" usput po kući jureći papire koji su joj potrebni a istovremeno smišlja šta da obuče da izgleda pristojno a da ne oduzima mnogo vremena.

PROČITAJTE: Ušla je u autobus i sela: Svi putnici redom su je ODMERILI od glave do pete i pitali samo - "Gospođo, ZAŠTO?"

 

Kombinaciju je smislila, papire prikupila i izleće iz kuće. Usput se preslišava da li su svi papiri na broju i strahuje koji li joj fali, jer jedan sigurno fali.

Ovo je rezultat borbe sa birokratijom

*OVO JE REZULTAT BORBE SA BIROKRATIJOM / FOTO: TWITTER

Borba je i dalje u toku, ona konačno dolazi na red, istresa ispred službenika hrpu papira, a ljudi iza nje blenu samo u jedno - u njene cipele koje su, kako to Marfi voli, rasparene.

Sigurno nije jedina kojoj se desilo nešto ovako, ali ima tu nesreću da živi u vreme društvenih mreža, pa će ovaj njen naopak dan ostati zabeležen i vrteti se internetom još dugo. A ona će sigurno ubuduće paziti da ne kupuje tako slične, a opet tako različite cipele.

Scroll to top