BalkansPress

Dobro došli!

Među raznim ispovestima na internetu posebno se izdvaja priča jednog Beograđanina koji je na ulici pronašao prazan telefon, a onda je kod kuće uz pomoć jednog programa uspeo da vrati sve fotografije i snimke sa njega.

PROČITAJTE: HILJADE LJIGAVIH STVORENJA PREKRILO PLAŽU! Pulsiraju i svima liče na JEDNU STVAR! Evo o čemu se ZAPRAVO radi (VIDEO)

 

"Pronašao sam telefon, bačen, u kome nije bila nikakva kartica, ništa. Bio je prazan skroz. Ja sam mislio da ga je neko ukrao, izgubio i hteo sam da ga vratim, ali jednostavno nisam imao kako", počinje svoju ispovest ovaj mladić.

On je potom došao kući i kako je sam naveo, skinuo aplikaciju uz pomoć koje je vratio sve slike i videe koji su bili u njemu, a koji su obrisani.

Ilustracija

*ILUSTRACIJA FOTO: PROFIMEDIA

"Koliko je tu bilo snimljenih por*ića. Ja nisam mogao da verujem. Čuje se u snimku, je l voliš kad te snimam, a ona viče da, da. E sad koliko god to glupo zvučalo, videlo se koliko se oni vole, i da su se snimali iz razonode itd. Nisu hteli to nigde da objavljuju. Stalno joj je pričao tokom seksa da je voli, i bio baš nežan. A opet ona je uzdisala od uživanja. Ja sam sve te videe opet obrisao", naveo je on.

 

PROČITAJTE: ČUDO U CRNOJ GORI: U hramu u Baru zaplakala ikona Pećke Bogorodice (FOTO)

Prava bura nastala je u komentarima i to oko aplikacije uz pomoć koje je vratio sve obrisane fotografije i snimke.

Ilustracija

*ILUSTRACIJA FOTO: PROFIMEDIA

"Molim????? Ja sam imao pornić sa bivsom devojkom koji sam obrisao posle završetka veze i ubrzo nakon toga prodao fon. Nemoj me zaje*avati da je moguće vratiti te sve snimke?", upitao se zabrinuti komentator.

 

"Naravno da je moguće, pa imaš 50 aplikacija koje se samo time bave, i to su besplatne male aplikacije. Ko ima malo programerskog iskustva može sve te informacije da vrati u skoro originalnom kvalitetu preko kompa", "Moguće je. Ja sam izbrisala slučajno ceo album sa slikama i snimcima. I uspela sam da vratim sve, bukvalno slike od pre dve godine. A veruj mi da veze nemam sa tehnologijom. Ako sam ja uspela, može svako", samo su neki od odgovora.

U raspravi koja se razvila u komentarima o tome da li je okej snimati se i da li oni koji to rade su sami krivi kad neko pronađe, preovlađuju ipak ovi zabrinuti koje zanima da li zaista postoji program za vraćanje obrisanih fajlova, pa je tako jedna od njih napisala "Koji je to program čoveče?! Nemoj me plašiti. Stari telefon sam poklonila tati ".

Odsad više nema poklanjanja starih telefona rodbini!

"Iskreno, svaka ti čast... Ja sam se možda 2,3 puta snimala sa suprugom isključivo svojim telefonom i posle obrišem, pritom da se ne vide lica... Nikad ne prodajem svoje telefone, uvek se skroz pokvare i onda mi stoje kao ukras... A i da bacim i da neko nađe, ne isplati mu se da popravlja, jer je popravka skuplja od novog telefona... Sad stari telefon čuvam kod kuće jer radi, pita me brat što mu ne dam... A ja ne mogu da mu kažem da smo se jednom ja i muž snimali i nisam luda da mu dam telefon", dodala je anonimna devojka.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, Informer)

Scroll to top