BalkansPress

Dobro došli!

Britanska kraljevska porodica je u potrazi za content menadžerom društvenih mreža koji će digitalnim putem pratiti rad i angažmane kraljice Elizabete II, pišu strani mediji.

Iako ima 93 godine, kraljica Elizabeta zna da je danas potrebno ići u korak sa savremenim tehnologijama, te je po instrukciji svojih advokata zaključila da su društvene mreže najbolji način prezentovanja britanske kraljevske porodice u svetu.

PROČITAJTE: Ovo je najmoćnija Srpkinja na svetu: Ko je Fibi Novaković? (FOTO)

 

Naime, u okviru oglasa koji je osvanuo na Linkedin stranici britanske kraljevske porodice traži se osoba sa iskustvom vođenja profila za velike kompanije na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru.

*foto: Profimedia

Potencijalni zaposleni će rad obavljati u Bakingemskoj palati, a plata će biti od 60.000 do 66.700 dolara godišnje u zavisnosti od prethodnog iskustva.

Novi menadžer će imati zadatak da nadgleda profile na društvenim mrežama i razvija digitalne strategije i prati rad tima stručnjaka. Od iste osobe se zahteva profesionalizam i poštovanje kraljevske porodice.

Osoba koja zadovolji sve uslove za ovaj posao imaće pravo na 33 dana godišnjeg odmora, kao i pogodnost na poslu u vidu besplatnog ručka.

(BalkansPress / Izvor: Stil.Kurir.rs)

Scroll to top