BalkansPress

Dobro došli!

Otišla sam sa mužem na zabavu, a kada smo se vratili, izvrnuo je džepove i pokazao mi šta je za mene krišom doneo odatle. Tada sam shvatila koliko on mene duboko voli.

Ljudi često umišljaju ili izmišljaju alergiju na određene namirnice prosto zato što ih mrze a ne žele da objašnjavaju drugima zašto preziru tu namirnicu inače omiljenu svima. To je slučaj sa ovom ženom koja je na Tambleru opisala trenutak kada je, kaže, shvatila da je muž zaista duboko voli. Evo kako je to teklo:

- Godinama svima govorim da sam alergična na kikiriki prosto zato što prezirem miris kikiriki putera. Od njega mi se povraća i ne dopada mi se njegov ukus. Međutim, kad god u društvu odbijem kikiriki puter, svi se zaprepaste jer je on "fenomenalan, i kako pobogu mogu da ga mrzim".

 

Kako me zaista mrzi da stalno prolazim kroz tu istu priču, počela sam da prosto pričam svima da sam alergična na kikiriki jer bi me tada bez problema ostavili na miru.

Međutim, problem je u tome što ja obožavam bombone m&m sa ukusom kikirikija. Kako samo muž zna moju mračnu tajnu o izmišljenoj alergiji dok bukvalno svi ostali misle da ću umreti iste sekunde kada okusim kikiriki, te bombone jedem samo kod kuće.

Od svih bombona, biram samo one sa kikirikijem

*Foto: Profimedia / Od svih bombona, biram samo one sa kikirikijem

Uglavnom, imali smo na mom poslu neku proslavu na koju sam otišla sa mužem. Između ostalog, bile su tu i činije bombona koje sam jako želela ali nisam smela da ih uzmem jer bi onda moja tajna bila otkrivena.

Uglavnom, posle zabave stigli smo kući i muž je skinuo jaknu, a onda izvrnuo džepove. Iz njih je ispalo oko 30 bombonica sa ukusom kikirikija. 

- Kraduckao sam ih celo veče jer sam video kako ih merkaš - rekao mi je i namignuo mi.

Eto, ako to nije ljubav, ja ne znam šta onda jeste - kaže ova žena.

Deluje banalno, ali njena priča uspela je da sakupi na desetine hiljada lajkova i komentara. I da, muž je mogao da prosto kupi ženi kesicu bombona, ali morate priznati da je ovako ostavio mnogo jači utisak, zar ne?

(BalkansPress / Žena blic.rs)

Scroll to top