BalkansPress

Dobro došli!

Olga Danilović je najpre osvojila turnir u Moskvi, a onda je u njenu čast organizovan prijem u Skupštini grada Beograda. Mlada teniska nada nosila je tom prilikom haljinu koja je poput njenog uspeha bila prava šampionska.

 

Olga koja ima 17 godina i koja je pobedom u Moskvi ostvarila prvi veliki uspeh u seniorskoj karijeri, pravi je primer talenta i posvećenosti.

Olga lagano, ali sigurno ka sve većim i većim uspesima

*Olga lagano, ali sigurno ka sve većim i većim uspesimaFoto: RAS Srbija

Ali Olga pobednica ne razočarava ni na jednom polju. Pa ni na onom modnom. Bila je odmerena, elegantna i što je najvažnije odevena u skladu sa svojim godinama. Pojavila se sa ležernom frizurom, bez šminke. Izgledala je baš kao što treba da izgleda jedna mlada sportska zvezda, ali i svaka devojka njenih godina u Srbiji.

 

Bio je sa njom i njen tata košarkaški as Predrag Saša Danilović, preponosan na svoju naslednicu. Imala je Olga od koga da nasledi pobedničke gene, a ljubav prema sportu nasledila je i od mame Svetlane Danilović, sportske novinarke. Mama Ceca je sigurno umešala prste i u Olgino modno umeće.

PROČITAJTE: Zašto je rijaliti sin Miljane Kulić veće svetsko čudo od bebe iz epruvete: Ovo su 3 najveće tragedije srpske porodice!

Olga sa tatom Predragom Danilovićem

*Olga sa tatom Predragom DanilovićemFoto: RAS Srbija

Olga Danilović ovaj put nije izašla na čuveni balkon Skupštine, sa kojeg su hiljade poštovaoca sporta pozdravili naši zlatni vaterpolisti, evropski prvaci. Biće prilika za to, čekaju se njeni novi veliki uspesi, a biće ih.

Teniserka je briljantno igrala u Moskvi, napravivši pravi podvig kada je u četvrtfinalu turnira pobedila 10. teniserku sveta Juliju Gerges.

Trofej joj je donela pobeda nad Ruskinjom Anastasijom Potapovom, a osvajanje WTA turnira u Moskvi nadovezalo se na njeno osvajanje juniorskog Rolan Garosa i Ju-Es opena u juniorskoj konkurenciji.

(BalkansPress / zena.blic.rs)

Scroll to top