BalkansPress

Dobro došli!

Nova tehnika farbnja kose pod nazivom "Tigrovo oko" izgleda toliko dobro da će čak i zaklete plavuše porazmisliti o tome da malo promene nijansu kose.

U pitanju je nova balajaž kombinacija boja, ovog puta po ugledu na poludragi kamen Tigrovo oko, za koji su karakteristični prelazi od zlatne, preko bronzane, do braon boje. Kamen izgleda prelepo, a kad se iste nijanse prenesu na kosu - izgledaju još bolje.

 

Međutim, dok se na kamenu jasno vide linije i prelazi boja, na kosi to treba da bude odrađeno suptilno i tako da se preklapa, zbog toga se sve radi balajaž tehnikom. Baza je najčešće tamnija braon bija, na kojoj se izvlače pramenovi različite debljine u bojama zlata, karamele i bronze. Što više nijansi ima, to kosa izgleda živopisnije i više podseća na kamen po kom je frizura i dobila ime.

Malo je reći da je Instagram prepun fotki ovakve kose.

A post shared by 182Loughton (@182loughton) on

 

 Budući da nije u pitanju nikakva ekstremna promena, već kosa izgleda kao da je prirodno posvetlela na suncu, ovo će pristajati svim devojkama koje nemaju izrazito tamne obrve. Čak bi i plavuše mogle malo da promene stvari ove sezone, jer je "Tigrovo oko" definitivno jedan od najlepših trendova u farbanju koje smo videli u poslednjih nekoliko godina.

Scroll to top