BalkansPress

Dobro došli!

Žene koje je priroda obdarila oblinama često imaju problema prilikom odabira farmerki. Uz savete koje možete pronaći u nastavku ti problemi postaće daleka prošlost.

1. Izbegavajte modele niskog struka. Modeli srednjeg ili visokog struka bolji su izbor za žene s oblinama jer će sprečiti nezgode poput "ispadanja" iz farmerki. Takođe će obgrliti vašu zadnjicu i stomak i dati im potrebnu potporu.

2. Birajte tamnije farmerke bez izbeljenih detalja. Izbeljeni detalji na bedrima i zadnjici bespotrebno vizuelno povećavaju figuru.

 

3. Ne skrivajte se iza širokih krojeva. Nekada se ženama s oblinama preporučivalo da izbegavaju uske pantalone i nose isključivo šire modele ravnog kroja koji su ih dodatno proširivali. Zanemarite stara pravila, usvojite nova i istaknite svoje obline u farmerkama užih krojeva poput "šargarepe".

Foto: Shutterstock

 *Foto: Shutterstock

4. Izbegavajte modele s velikim udelom streča. Manji udeo streča biće dovoljan da se osećate ugodno, farmerke će učvrstiti vašu figuru, a bedra i zadnjicu držati "na okupu". Modeli s više elastina brzo se šire pa mogu izgledati "šlampavo" na vama.

5. Testirajte farmerke pre kupovine. Slavna plus sajz manekenka Ešli Graham kaže da nedoumice prilikom kupovine farmerki rešava takozvanim "čučanj testom". Obucite odabrane farmerke, nekoliko puta čučnite u njima i proverite stoje li na mestu ili se spuštaju i vi klizite iz njih. Ako se upravo to događa, onda to nije model za vas.

(BalkansPress / LepotaiZdravlje.rs)

Scroll to top