BalkansPress

Dobro došli!

Preksinoć smo svi bili svedoci raskošne, bajkovite svadbe koju su Karići organizovali na Svetom Stefanu. Da ozvaniče ljubav lepe Ruskinje Ksenije i Bogoljubovog sina Nebojše okupilo se mnoštvo slavnih lica što iz Srbije, što iz inostranstva. Nizali su se atraktivni stajlinzi, svi su se divili zanosnoj mladi u belom, ali ipak je najjači utisak ostavio mladoženjin stajling, tačnije, izbor obuće.

 

Nebojša je, naime, na opšte iznenađenje svih, stao pred oltar u belim, sportskim patikama, koje je upario sa crnim elegantnim odelom ali, ako ste mislili da je prvi mladoženja koji je izveo ovaj smeli potez, prevarili ste se. Nije jedini, i čini se da je ovaj neobičan trend sve popularniji.

Nebojša Karić izgovara sudbonosno

*Nebojša Karić izgovara sudbonosno "da" Foto: Instagram

Porodica Karić na okupu

*Porodica Karić na okupuFoto: Promo

Nismo dugo čekali da na društvenim mrežama počne da se polemiše o Nebojšinoj svadbenoj obući, a sličnu salvu komentara izazvao je pre manje od mesec dana mladi fudbaler Predrag Rajković.

 

Za razliku od Nebojše koji se odlučio za bele patike, mladi golman je na dan svog venčanja sa manekenkom Anom Cakić, napravio još veći modni iskorak i obukao karirano odelo i crne, kožne patike.

Predrag Rajković sa svojom nevestom Anom Cakić

*Predrag Rajković sa svojom nevestom Anom CakićFoto: Dušan Milenković / RAS Srbija

"Patike na tako važan dan - nedopustivo!", "Ovo užasno izgleda, mogao je i u dresu da se pojavi", samo su neki od negativnih komentara koji su se nizali na društvenim mrežama danima, mada bilo je i onih koji su pohvalili fudbalerovu originalnost.

Forever-together #justmarried

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on

 

Da ovaj trend nije nikakva novina, dokazali su pre dve godine Ana i Rasta, koji po mnogo čemu nisu bili obični mladenci. Njena venčanica sa prorezima dugo se komentarisala, kao i Rastin stajling, koji se između ostalog sastojao i od crnih, dubokih patika.

Kako stvari stoje, čini se da je vreme kada je mladoženjama bilo dovoljno da na sebe navuku dobro krojeno crno odelo i kvalitetne cipele davno prošlo. Dosad su samo mlade mesecima unapred birale šta će obući, a sada po svemu sudeći i jačim polovinama to zadaje glavobolje. Pa su rešili da pred matičara stignu kao da su pošli na trening.

(BalkansPress / zena.blic.rs)

Scroll to top