BalkansPress

Dobro došli!

Balajaž je jedna od najpopularnijih tehnika nijansiranja kose, kojim se dobija divan prelaz od tamnog korena ka svetlim vrhovima. Među pristalicama ovog načina farbanja su Džesika Alba, Aleksa Čang i Rijana.

PROČITAJTE: Ova frizura će se nositi u 2019. godini! Bob - paž, neprevaziđena klasika (FOTO)

Iako se čini da se u bojenju kose više ne može izmisliti ništa novo, stilisti iz raznih gradova sveta uspevaju da iznova zadive svoje klijente.

 

Jedan od tih stilista je Derin Danijels iz Kolorada, koji je nedavno na svom Instagram profilu objavio fotografiju obrnutog balajaža.

Stilista je svojoj klijentkinji posvetleo kosu pri korenu, a zatim napravio lagani prelaz sa nekoliko nijansi kestenjaste, da bi došao do boje čokolade na krajevima kose.

*Foto: Instagram

Treba znati da je ovu vrstu bajalaža teže uraditi od klasičnog, zato što je osnovna boja plava. Ukoliko imate prirodno tamnu kosu, moraćete da se farbate više puta, da biste postigli idealnu svetlu nijansu, u kojoj nema žute.

 

Zatim treba da izaberete tamniju boju za krajeve, pri čemu se možete opredeliti za tople ili hladne tonove. Ta dva tona će postati osnova vaše nove boje kose.

PROČITAJTE: Novi JEZIVI TREND se širi svadbama ŠIROM BALKANA: Mladoženje nose ovaj NEDOPUSTIV KOMAD i žene plaču od muke

*Foto: Instagram

Ne zaboravite da se obrnuti balajaž mora obnavlja češće, zato što kosa raste iz korena.

Nesumnjiva prednost ovog načina bojenja kose je u tome što nijedan balajaž ne liči na drugi: uvek možete osmisliti sopstvenu, jedinstvenu kombinaciju boja.

(BalkansPress / UspesnaZena.com)

Scroll to top