BalkansPress

Dobro došli!

Od kada se pre 18 godina pojavila na javnoj sceni, Jelena Rozga mamila je uzdahe gde god da je otišla.

Za sebe kaže da je prava lavica, ali priznaje da joj najveće probleme u živtu nije priredio nijedan muškarac, već tihi neprijatelj – hipertireoza, poremećaj štitne žlezde.

Jelena je pre devet godina shvatila da se sa njenim telom nešto ozbiljno dešava, i da ima zdravstvenih problema. Jedan lekarski pregled potvrdio je sve njene sumnje, kada joj je dijagnostifikovan poremećaj rada štitne žlezde.

Ova bolest izaziva probleme sa kilogramima i kožom, a Jelena je do sada uspešno sakrivala. Ipak, odlučila je da progovori, i da ispriča kako je tekla njena borba sa poremećajem štitne žlezde.

- Pred kraj 2006. godine osetila sam promene na svom telu. Preterano umaranje, gubitak težine ui veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život menja, kada sam otišla iz grupe „Magazin“ i započela solo karijeru.

Odlučila sam da ispitam promene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza – ispričala je Rozga za magazin „Hello!“ i otkrila da joj svako jutro počinje hormonskom terapijom.

(Izvor: Hello)

Scroll to top