BalkansPress

Dobro došli!

Popularna hrvatska pevačica Jelena Rozga svojevremeno je govorila o svom problemu sa štitnom zlezdom, a ovaj put ona je odlučila ozbiljnije da priča o ovoj bolesti.

Rozga ranije nije mnogo govorila o ovoj temi, a kako je situacija sa ovom bolešću u njenom slučaju postala ozbiljnija, sada je otkrila više detalja o njoj, kao i koliko dugo se bori sa bolešću štitne žlezde.

- Već 10 godina imam problema sa štitnom žlezdom. Ja sam veliki emotivac, sto je još veći problem. A u ovom poslu treba biti malo jači. Već 10 godina sam na hormonskoj terapiji - kazala je Rozga za "RTL".

Pevačici je dečko Stjepan Hauser najveća podrška za koga je rekla kako njegova topla reč leči više od bilo koje terapije.

- Konačno sam našla muškarca koji me drži kao malo vode na dlanu, posao ide, sve je kako treba. Naravno da je sa svakom pesmom i novi stres, svaka pesma je lutrija. Ali eto, imam fenomenalnu ekipu koja mi pomaže i sjajne i najbolje prijatelje i roditelje koji su uz mene da ja to nekako lakše izdržim - rekla je hrvatska zvezda.

(Alo.rs)

Scroll to top