BalkansPress

Dobro došli!

Susedi zameraju političaru što auto parkira na dva parking mesta i često galami ispred zgrade, dok Bekuti poručuju da mora da vrati vitak stas, ali je hvale da je prirodna i "džek".

Pevačica Ana Bekuta i njen izabranik, političar Milutin Mrkonjić, već nekoliko godina žive na istoj adresi u Beogradu, blizu Kalenić pijace. Reklo bi se da žive pored komšija, ali ne sa njima. Prema rečima suseda, ne druže se sa "običnim" ljudima.

"Ana je dama i uljudno se ponaša, ali nemam dodira sa njom, osim što je viđam u prolazu. Nije doterana kao na televiziji, što je i razumljivo jer jedno je scena, a drugo privatan život. Ja znam ko je ona sa televizije, ali ona mene ne zna", rekla je  gospođa Zdenka koja je šetala svog ljubimca ispred zgrade i dodaje.

 

"Anu sretnem dok peške ide na pijacu ili u kafiće preko puta. Ne sviđa mi se što se ugojila i od dame sa najlepšim stasom postala debeljuca. Nego, čini mi se da Mrka to voli i izgleda da se samo njemu sviđa takva. Mislim da bi zbog scene morala da smrša. Kao par njih dvoje mi ne idu zajedno i čudi me što ga je Ana izabrala, jer je mnogo lepša od njega".

Većini starosedelaca u njihovoj ulici smeta što je uopšte i sagrađena ova luksuzna zgrada.

"Zgrada po izgledu odskače od svih okolnih građevina, a u njoj ima samo četiri stana od oko hiljadu kvadrata. Kvadrat je koštao tri-četiri hilajde evra. On mi se ne sviđa. Kada je bio ministar zatvarao je kafanu da bi unutra lumpovao do zore - kaže čika Dača koji je nedavno napunio 82 godine i dodaje da se Ana nikome ne javlja.

Komšinicu Nadu jedva samo odobrovolji da kaže koju reč o paru, a onda nam je pojasnila zašto ih komšije ne vole.

"Milutin se parkira bahato. Zauzme dva mesta ili se popreči njegovim dugačkim autom preko ulice. Pokazuje da je jači od zakona i neki faktor u gradu", rekla je Nada.

Operska pevačica u penziji koja nije želela da se predstavi imenom ispričala je da Mrkonjića čuje kako glasno razgovara sa ljudima na ulici i da se smeje sa njima. Bekuti zamera što nosi pravo krzno u 21. veku kad se apeluje da se životinje ne ubijaju zbog krzna i što peva nekvalitetnu muziku.

Frizer i mesar koji žive u blizini, a čija je Ana mušterija nisu radili kada smo posetili Bekutin kraj, a sigurni smo da bi je oni pohvalili, kao i momci iz kafića u koji često svraća.

"Često svraća da kupi kolače i poslastice, ali još češće sedi kod nas. Ovde se sastaje sa ljudima i kafeniše da tako kažem. Galantna je i ostavlja bakšiš", kaže radnica.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top