BalkansPress

Dobro došli!

Oliver je iza sebe ostavio veliku porodicu, milione obožavaoca, na stotine pesama, tekstova i predivnih trenutaka koje je priređivao svim ljudima koji su ga voleli. Ipak, Oliver duže od tri decenije, uprkos brojnim fanovima koje je imao, nije posetio Srbiju što je godinama intrigiralo domaću javnost.

Srpski pevač Oliver Mandić gostovao je pre tri godine u emisiji “Mojih 50” na Naksi radiju i tom prilikom otkrio zašto Dragojević nije smeo da dođe u Srbiju.

 

"Oliver je sjajan pjevač. Šteta što ne može da dođe u Beograd. Nudio sam mu 200.000 evra da napravimo koncert pod nazivom “Dva Olivera” s filharmonijom. Situacija je veoma specifična u njihovoj sredini. On kaže da bi, kada bi se vratio u Split posle koncerta u Beogradu, morao da brine za živote svojih sinova", rekao je Mandić tom prilikom.

PROČITAJTE: OTVORIO DUŠU Dragan Petrović Pele o RAZVODU od žene i MUKAMA u Srbiji, a saznajte i ŠTA je URADIO ĆERKI (FOTO)

Oliver Mandić

*Oliver Mandić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Podsetimo, Dragojević se sreo sa Tanjom Peternek Aleksić u Splitu, a kada ga je autorka popularne emisije upitala da li će Beograd uvrstiti na listu gradova u kojima će napraviti koncert, kantautor je odgovorio:

"Neće, neće. To smo završili. Zapravo, tu temu smo završili… Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne, ja sam mislio da je ta tema završena", rekao je Oliver u emisiji "TV lica, kao sav normalan svet" i dodao da ne postoji mogućnost da svoje mišljenje promeni. Takođe, Dragojević je poručio ovdašnjoj publici da je dobrodošla na svakom njegovom koncertu okruženju.

PROČITAJTE: Rodila ga u 17. godini, pa ga ostavila u Zvečanskoj: Upoznajte Igora, sina Ane Bekute! (FOTO)

"Gde god misle da im nije daleko, neka dođu na koncert. Želim im zdravlje, sreću", rekao je Oliver, a na pitanje čega se seća iz Beograda rekao je:

"Bilo je dobrih ljudi tamo", kratko je rekao Oliver Dragojević.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top