BalkansPress

Dobro došli!

Šef srpske diplomatije u elementu...

Aj pa pukni zoro! Orilo se Budvom, a svi su bili u transu kada je čuveni hit zapevao šef srpske diplomatije Ivica Dačić!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić poznat je po svojim glasovnim sklonostima te svako malo, u medijima, izađu snimci njegovih pevačkih sposobnosti nakon raznih događaja na kojima učestvuje kako u Srbiji, tako i u regionu i svetu.

 

Ovog puta, je snimljen u Budvi, u koju je došao s delegacijom na Četvrti forum Strategije EU za jadransko jonsku makroregiju (EUSAIR), kako u jednoj sali u pratnji benda peva 'Miljacku' Halida Bešlića, 'Bolje biti pijan nego star' Plavog orkestra te 'Vjeruj u ljubav' Olivera Dragojevića.

Činjenica da je da su prisutni gosti, kao i obično, uživali dok je Ivica Dačić pevao i ako se u medijima spekuliše da Srbija i Crna Gora ne gaje najbolje političke odnose u poslednje vreme.

Sudeći prema snimcima koje smo dobili, ta politička situacija nije preterano smetala prisutnim koji su sa Dačićem uglas pevali.

A naravno nije moglo da prođe ni bez izvedbe čuvene Miljacke:

Pogledajte još malo Dačićevog nastupa:

(BalkansPress / Izvor: Espreso.rs)

Scroll to top