BalkansPress

Dobro došli!

Dobro je poznato da je Branislav Lečić pre braka sa Ninom Radulović bio u braku sa pravnicom Ivanom Vujadinović.

PROČITAJTE: Lečić PROŠAO POLIGRAF? Ovo pitanje je bilo ključno

 

Iz braka sa 18 godina mlađom suprugom dobio je dvoje dece , sina Ivana i ćerku Anu. Brak se raspao početkom milenijuma ali su deca iz prvog braka porasla. Posebnu pažnju privlači njegova ćerka Ana koja je izrasla u pravu lepoticu.

Ana Lečić

*ANA LEČIĆ / YOUTUBE

Za razliku od ostale dece poznatih glumaca Ana nema u planu da se bavi glumom iako je čitavo detinjstvo provela u školicama glume. Međutim mogli smo je videti u debitantskom spotu školskog druga, pevača Ilije Mihajlovića gde je morala da odglumi scenu poljupca pa je odmah nakon objavljivanja spota pitala oca za mišljenje jer joj ono mnogo znači.

PROČITAJTE: ŠTA VI MISLITE O TOME? Reakcije Laneta Gutovića i Eve Ras na optužbe Danijele Štajnfeld da ju je Lečić silovao

Ana Lečić

*ANA LEČIĆ / YOUTUBE

Donekle se navika da joj je otac poznata ličnost i da izaziva pažnju gde god da se pojavi pa ističe:

 

- Uglavnom je na roditeljske sastanke išla mama, ali kada bi se on pojavio u školi nastajao bi šok. Posle toga sam ga zamolila da više ne dolazi jer je celo odeljenje čekalo da se slika i dobija autograme - pričala je svojevremeno Ana.

Ana Lečić

*ANA LEČIĆ / YOUTUBE

Ana priznaje da je buntovna i lenja kada su obaveze u pitanju ali Leka oko toga nikada nije pravio probleme. Međutim kada je o momcima reč potpuno je drugačiji.

- Često me ispituje, rigorozniji je i otvoreno mi je priznao da će mu teško pasti kad bude bila u vezi i da će to biti veliki pretres - kroz smeh je pričala Ana.

Ana Lečić

*ANA LEČIĆ / YOUTUBE

S obzirom na to koliko je Ana lepa što neretko pokazuje na svom Instagram nalogu, a ne ustručava se da pozira u oskudnim odevnim kombinacijama, tata Leka već ima mnogo briga i posla sa potencijalnim udvaračima ili je vremenom postao fleksibilniji.

(BalkansPress / Izvor: Pulsonline.rs)

Scroll to top