BalkansPress

Dobro došli!

Poznati sprski voditelj Vanja Bulić sa suprugom Slađanom ima trojicu sinova - najstarijeg Dušana i blizance Ivana i Ognjena.

PROČITAJTE: Verica Rakočević progovorila o traumatičnom iskustvu: "SILOVAO ME POZNANIK KADA SAM IMALA 18 GODINA" Tada je napravila GREŠKU zbog koje i danas žali

 

Zanimljivo je da su Ivan i Ognjen veoma zgodni atraktivni mladići i da ih devojke obožavaju. Obojica rade kao odbojkaški treneri. I dok preko dana vode sportski način života, uveče vole da izlaze po klubovima i provode se, pisao je "Pulsonline" pre nekoliko godina.

Kako smo saznali, Ivan i Ognjen su pravi egzibicionisti, često prave razne ludorije, poput one da se prepruše u žene, što možete da vidite na fotografiji ispod.

Ivan i Ognjen Bulić

Vanja Bulić je jednom prilikom javno iskritikovao sinove zbog toga što su neuredni.

PROČITAJTE: Srpsku rijaliti zvezdu policija izbacila sa Noletovog meča: Rekli su mi da budem "kvajat", a ja ne mogu da budem "kvajat"

Vanja Bulić sa sinovima obeduje

 

- Ognjen i Ivan još uvek žive sa nama, samo na drugom spratu. Taj prostor nije za gledanje. Moja Sena tamo nije kročila pet godina - rekao je Vanja Bulić, te otkrio kakvu naviku imaju, koja ga jako nervira.

Sve im stoji po podu i oni ne dozvoljavaju da im se tu išta koriguje. Nadam se da će se nešto promeniti kada dođu snaje - ispričao je istaknuti voditelj za magazin "Story", koji se zbog neurednosti sinova konsultovao i sa psihologom.

(BalkansPress / Izvor: Puls Online)

Scroll to top