BalkansPress

Dobro došli!

Treće osnovno javno tužilaštvo je izdalo naredbu za policijsko dovođenje lIdera LDP Čedomira Jovanovića na sledeće saslušanje, a s obzirom da on nije opravdao izostanak sa saslušanja koje je bilo zakazano za 29. januar.

Jovanović treba da bude saslušan povodom sumnji da je 18. jula 2020. teniskim reketom udario vlasnika centra za fizikalnu terapiju “Fizio centar”.

Jovanović je sa saslušanja izostao i u oktobru, a sledeće je zakazano za kraj marta. U ovom slučaju on se tereti za krivično delo lake telesne povrede.

PROČITAJTE: VAŽNE VESTI O NOVAKU: Poznato da li će igrati protiv Raonića

 

Podsećamo, lider LDP napao je Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje se Jovanović već sukobio s vlasnikom te klinike, Žarkom Ivakovićem. Čedomir Jovanović je 18. jula oko 17 časova u ulici Milutina Milankovića broj 1, ispred Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar” vlasniku D.I reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela.

*Foto: P. Milošević

*Foto: P. Milošević

*Foto: P. Milošević

NAREDBA ZA PRIVOĐENJE

Osumnjičeni Čedomir Jovanović nije se odazvao pozivu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je upućen preko policije za dan 29.01.2021. godine, te je izdata naredba za dovođenje osumnjičenog u krivičnom postupku koji se vodi zbog krivičnog dela Laka telesna povreda iz člana 122 stav u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika.

Dovođenje je zakazano za kraj marta ove godine.

Scroll to top