BalkansPress

Dobro došli!

Iako je tek sinoć počelo emitovanje serije "Porodica", u javnosti se već podigla neviđena prašina. Prema informacijama naše redakcije, Marija Milošević, ćerke bivšeg predsednika Slobidana Miloševića, najavila je preko svojih advokata da će podneti tužbu.

Serija "Porodica"

*Serija "Porodica", FOTO: PROMO / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

PROČITAJTE: VELEIZDAJA ISPLIVALA NAKON MNOGO GODINA: General Lazarević otkriva koji domaći lider je radio za NATO tokom agresije

Iz produkcije "Firefly" nisu zeleli da kometarisu ovu informaciju, navodeći da tužbeni zahtev nisu dobili, naglasavajuci pritom da im nije jasan ni motiv ni razlog zbog kojeg bi neko tuzio filmsku produkciju.

 

- Kao sto smo vise puta naglasili, scenario za "Porodicu" pravljen je prema javno dostupnim informacijama, sacuvanim snimcima ili tv arhiva. Uzevsi u obzir i to, kao i činjenicu da je emitovanje počelo tek veceras, ne zelimo da ulazimo u komentarisanje takvih informacija - navode iz "Firefly"-a.

Serija "Porodica" prikazuje tri dan uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

Marija Milošević

*Marija Milošević, FOTO: SLOBODAN PIKULA / RAS SRBIJA

Serija se emituje u nedelji kada se navršava 20 godina od hapšenja Miloševića. Samo snimanje proteklo je pod velom tajne, zbog činjenice da tokom snimanja nije bilo nikakvih informacija u vezi same tematike, baš kao ni zvaničnih potvrda ko igra koju ulogu. "Porodica" će biti emitovana svakim radnim danima ove nedelje, i to od 20h na Superstar TV i od 20.50 na RTS1.

Scroll to top