BalkansPress

Dobro došli!

Voditeljka Suzana Mančić nedavno je otkrila da glumac Branislav Lečić nije hteo da bude sa njom, piše Informer.

Kako se navodi, njih dvoje je upoznala glumica Danica Maksimović i htela je da ih spoji, ali Lečić nije bio zainteresovan.

 “Danica Maksimović je bila u klasi sa Branislavom, a nas dve smo snimale nešto zajedno. Bili smo mladi, sećam se da se Danica čudila što nemam dečka, pa mi je rekla: ‘Sad ću da te upoznam sa Lekom’. Pristala sam, jer je on  u to vreme bio frajer, ma dopadao se svim ženama. Organizovala je večeru na kojoj smo bili Danica, njen budući muž, Leka i ja. Međutim, on nije reagovao na mene. Možda nisam bila njegov tip. Eto, toliko o pričama da sam seks-simbol i neodoljiva… Nikada me pototm nije zvao, sretala sam ga sa ženom”, rekla je Suzana za Informer.

 

Kako je istakla, veoma je šokirana optužbama koje su na glumčev račun iznele njegove koleginice Danijela Štajnfeld i Merima Isaković.

“Zbunjena sam! Lečić je svestan sebe i svojih kvaliteta, uvek je imao najlepše žene. Ma, on nema mrlju. Ne verujem da bi silovao. Nema on potrebu da nekog uzima na silu. Žao mi je što mora da se brani od tako jezivih optužbi, a nema ni svedoka koji bi mogli da kažu šta se tačno desilo”, rekla je voditeljka za pomenuti medij.

“Merima se poziva na svedoke koji su pokojni, poput Dragana Nikolića, za koga kaže da mu se poverila pre 43 godine. Danijela izjavljuje: ‘Silovao me je moj veliki prijatelj’, a zatim nastavlja da radi sa njim u pozorištu. Tako svako može da upre prstom u bilo kog muškarca i da kaže: ‘Silovao me je!’, a onda da ode i ispriča tužnu priču za novine. Te žene ne poznajem, a sve je moguće, ali fale dokazi, a bez dokaza, nema krivice. Ne želim da stajem ni na čiju stranu. Lečić je bio ljubazan, nije odavao utisak da bi mogao da bude bahat i nasilan. Neka sud donese presudu”, zaključila je ona za pomenuti medij.

Scroll to top