BalkansPress

Dobro došli!

Rešila da preseče posle 30 godina braka.

Popularna hrvatska književnica, novinarka i blogerka Vedrana Rudan (71) objavila je na svom blogu Rudan.info da se rastala od svog supruga nakon 30 godina braka, a pratioce na društvenim mrežama zamolila je za privatnost, prenose hrvatski portali.

Književnica je objasnila da je odlučila da se od supruga razvede nakon što su za vreme lokdauna provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese.

 

- Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privezak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Pop**deo je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni da se**. Rekla sam: "Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama.  Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust! Odselio je u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj - napisala je Rudan, te iznenadila mnoge vešću da već ima u planu novo venčanje.

Vedrana Rudan

*Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Njen novi izabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se zaljubili u prodavnici. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

- "Super je torba", rekao je. Već me godinama niko ne vidi. Oduševila sam se. "Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba." "Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom." Shvatate? Koja dobra baza. "Pa da hodamo kroz život istim korakom." Otišli smo kod njega kući na piće, ostalo je istorija - otkrila je Rudan i dodala da će se venčati u utorak u opatijskom parku pored crkve. 

- Venčaćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, sveštenik je rekao, nema veze, platite novo zvono - zaključila je Rudan.

Scroll to top