BalkansPress

Dobro došli!

Srpska glumica Mirjana Karanović važi za jednu od poznatih ličnosti za koju je vreme stalo, a vrlo često se susreće sa komentarima da stari poput vina. Glumica u sedmoj deceniji vrlo često golišavim fotografijama na društvenim mrežama mlađim devojkama zada domaći zadatak kada je fizički izgled u pitanju. Mirjana ne krije da redovno posećuje teretanu, a o rezultatima napornog rada svedoče fotografije koje vrlo često objavljuje na Instagram profilu.

Međutim, pored zategnutom izgleda, Karanovićeva je u žižu javnosti dospela kada su mediji otkrili da je u romansi sa znatno mlađim kolegom glumcem iz Bosne. U pitanju je dvadeset godina mlađi Ermin Bravo, kog je upoznala u Sarajevu, dok su bili angažovani na predstavi ,,Noževi u kokošima”, a koji nije uspeo da odoli Mirjaninom lepoti i damskom držanju. U predstavi su glumili strastvene ljubavnike, zbog čega je publika uvek tražila kartu više za ove scene.

 

‒ Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo pa nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala ‒ rekla je tada Mirjana Karanović u intervjuu za „Gloriju“.

Međutim, kako je ljubav planula nešto kasnije, kada su se ponovo sreli na sceni i to u komadu ,,Helverova noć” i to 2004. godine, a nakon premijere, njih dvoje su zajedno gostovali širom sveta uz ovu predstavu.

Ipak, ljubav je planula nešto kasnije, kada su se ponovo zajedno našli na sceni, u komadu „Helverova noć“, koja je premijerno izvedena 2004. godine, sa kojom su kasnije gostovali širom sveta. Međutim, romansa Mirjane i Ermina nije opstala, ali su naknadno ostali u idealnim relacijama, te se rodilo prijateljstvo koje su negovali i u nastavku njihove saradnje.

‒ I Ermin i ja, bez obzira na to što starimo, i dalje igramo te likove jer oni nisu ograničeni godinama. Ima nekih predstava koje više ne mogu da igram jer su predodređene za mlađe glumice. Ovde je drugačije.

S druge strane, Ermin Bravo, koga u domovini zovu „dragulj BiH glumišta“ ističe:

‒ Volimo da radimo zajedno i tražimo način da se to ponovo desi. Nadam se da će toga biti još puno i da nikad nećemo prestati da radimo zajedno. To je partnerstvo za koje se nadam da je doživotno.

Scroll to top