BalkansPress

Dobro došli!

Voditeljka i urednica emisije “Uranak” na TV K1 Jovana Joksimović i lider Pokreta “Oslobođenje” Mlađan Đorđević, koji je inače kum predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, imali su žestoku raspravu jutros u programu uživo. Jovana je bila primorana da iz studija izbaci Đorđevića, koji je ničim izazvan počeo da urla u emisiji i naziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića izdajnikom, iako to nije bila tema emisije.

Naime, Đorđević je gostovao u ovoj emisiji sa liderom LSV Nenadom Čankom, a potom je izjavio da je predsednik Vučić izdajnik, zbog čega mu je Jovana Joksimović skrenula pažnju, rekavši da nije u redu da priča o ljudima koji nisu prisutni u studiju.

– Pa nije on čovek koji nije ovde, on je čovek u frižideru, on je čovek u čaši, on je u svemu što mi živimo – divljao je Đorđević.

 

Voditeljka mu je smireno odgovorila:

– Možda kod vas, kod mene stvarno nije.

Đorđević je nastavio da viče i da sugeriše na koji način je bračni par Joksimović (Jovana i Željko), kupio televiziju K1 čiji su danas vlasnici, pitajući voditeljku da li misli da se on “zakopčava na leđa”.

– Hoću da vam kažem da treba da vas bude sramota – rekla je Jovana.

Lider “Oslobođenja” je na to odgovorio da nju treba da bude stamota jer je, kako je naveo, “u sistemu koji uništava ovu zemlju”.

– Da vam kažem, sram vas bilo, sad ću da vas izbacim napolje. Reklame i odmah izlećete napolje. Sram vas bilo – rekla je Joksimović.

Međutim, Đilasov kum se nije smirivao.

– Sram vas bre bilo! Vi ste mediji koji ograničavate meni da govorim. Da se ja bavim Čankom? Šta je meni Čanak problem, meni je Aleksandar Vučić problem – odgovorio je Đorđević.

 

Voditeljka mu je potom rekla:

– Je l’ ste dobili priliku da razgovarate na neku temu? Ja vam kažem šta je tema, da ste imalo pristojni, znali biste da kada vas neko pozove na neku temu, na tu temu pristanete da razgovarate. Kažem vam ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik – kategorična je bila Joksimović.

Na Đorđevićevo pitanje ko je ona da njemu ograničava šta će da govori, Jovana Joksimović je rekla da je ona urednik emisije.

– Sramote bre, ajde… Reklame – završila je voditeljka ovu raspravu.

Celu svađu pogledajte na snimku ispod:

Scroll to top