BalkansPress

Dobro došli!

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" našlo se u samom centru skandala nakon što je kandidat Dušan Vukadinović optužio članicu žirija i pevačicu Snežanu Đurišić da je njegovoj majki tražila novac kako bi prošao u dalje takmičenje.

Lukas se tim povodom oglasio i na svom Instagramu podelio objavu sa sledećim tekstom: "Apsolutno tačno. Ovo je pravi razlog zašto je Aleksandar Vuksanović izašao iz žirija "Zvezde Granda". Pre nekoliko godina utvrdio je da se deci traži novac i napustio je žiri i posvađao se oko toga sa Popovićem", piše na storiju, dok je Aca Lukas na to kratko napisao "Saglasan".

 

Nakon toga mu je Popović odgovorio i istakao da je laž sve što Lukas govori.

"Aca Lukas je iz "Zvezda Granda" otišao u dogovoru sa svojim tadašnjim menadžerom, isključivo zbog svojih ličnih interesa. Laž je da je ikada otišao zbog problema u našoj emisiji, laž je da se ikada posvađao sa mnom, laž je da su "Zvezde Granda" takmičenje u kome je bilo ko uzeo novac od takmičara. Sve ovo on odlično zna, samo, opet iz svojih ličnih interesa govori neistinu", poručio je kreativni direktor "Granda".

NAPUSTIO SAM ZVEZDE GRANDA JER SU DECI UZIMALI PARE! Aca Lukas optužio  kolege za MITO, Saša Popović mu oštro odbrusio! - Informer

*Foto: Printscreen

Tim povodom se sada Lukas ponovo oglasio i odgovorio Saši Popoviću.

- Popoviću, izuzetno je nevaspitano reći nekome da laže. U Zvezdama Granda su se uzimale pare od kandidata i još štošta ste radili sa tom decom, a u firmi "Grand" ste obavljali brojne malverzacije. Neću sada nikoga ponaosob da imenujem jer posle ovoga očekujem da me tužiš, a onda ću ti na sudu doneti sve dokaze i reći sva imena, ali i dovesti svedoke koji će posvedočiti šta ste sve radili sa tom decom - rekao je Lukas za Alo.

Scroll to top