BalkansPress

Dobro došli!

Snajka Enesa Begovića primljena je danas u porodilište na dan kada joj sahranjuju supruga Armina Begovića.

Sin pevača Enesa Begovića preminuo je na Infektivnom odeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo u utorak, a sahrana će biti danas u 14.30 sati na Gradskom groblju Bare.

 

Njegova trudna supruga Almina Gadžo Begović najverovatnije će se danas poroditi.

Podsetimo, Armin Begović preminuo je od autoimune bolesti koja mu se vratila, a izdahnuo je na očevim rukama. Borba doktora trajala je četiri dana, ali, nažalost, bitku s bakterijom nije dobio. Armin je bolovao od autoimune bolesti kostiju. Enes ga je pre izvesnog vremena vodio u Tursku na lečenje, kupovali su lekove u Nemačkoj i bilo mu je dobro, ali se bolest nedavno vratila.

UMESTO DA DANAS POSTANE OTAC, SINA ENESA BEGOVIĆA SAHRANJUJU! Snaja pevača  primljena u porodilište!

To je potvrdio i pevačev menadžer.

– Nažalost, informacija je tačna. Umro je naš Armin. Verujte mi, uopšte nismo svesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, šta da vam kažem, ostala mu je samo ćerka sada… Arminu je supruga trebalo da se porodi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, neka autoimuna bolest. Bio je u bolnici, u Sarejvu, Enes je sve vreme bio uz sina, pogotovo poslednjih par dana, nije se odvajao od njega i kreveta otkad se sve ponovo pogoršalo. Do poslednjeg trenutka je bio sa njim… Svi smo šokirani, verujte mi. Enes nije u stanju da govori, ne mogu vam opisati tu bol. Svi smo umrli sa Arminom – rekao je za medije Begovićev menadžer.

Izvor: kurir.rs

Scroll to top