BalkansPress

Dobro došli!

Teško je danas bilo gde u svetu naići nekog ko drži do nekih vrednosti koje su bile na ceni pre sto i nešto godina, posebno kada je reč o seksualnim odnosima i slobodama, ali s vremena na vreme pojavi se neko takav.

PROČITAJTE: MINISTARKA OBOŽAVA LUKSUZ: Zorana na rukama nosi celu radničku platu! Šeta rukavice od 30.000!

 

A takva je američka sportiskinja Lolo Džouns, jedna od onih koje su učestvovale i na Letnjim i na Zimskim olimpijskim igrama.

Atraktivna plavokosa sportistkinja je poznata po tome što je veoma rano odlučila da se ne upušta u seksualne odnose pre nego što stupi u bračnu zajednicu i to je otkrila 2012. godine.

Međutim, njeno priznanje joj je u stvari donelo drugi vid problema, odnosno da joj muškarci ne prilaze zato što je devica i ima poteškoća da pronađe dečka, a kamoli srodnu dušu, iako joj je već 37 godina.

 

- Pre sam barem imala šanse da nađem nekoga. Pitala sam se: Kada je pravo vreme da mu kažem? Hoću li pričekati da me malo bolje upozna? Ili da mu odmah kažem kako stoje stvari - ispričala je Džounosva ovih dana za američke medije.

Ona je oduvek bila veoma religiozna, redovno se moli pre svakog nastupa, o svojoj veri piše i na društvenim mrežama i još odavno je bila odlučila da će svoju čednost čuvati za nekog posebnog s kim će stupiti u brak.

Ali zbog svega toga nema uopšte udvarača. Momci se plaše cele te situacije toliko da čak ne žele ni da izađu na sastanak sa njom.

 

PROČITAJTE: NIKO 100 POSTO NIJE SIGURAN KAKO SE DOMAĆI PEVAČI ZOVU: Mile Kitić KRIO SA RAZLOGOM, a Seka i Bekuta NEOČEKIVANO!

Džouns je sada rešila da na neki način koriguje svoj stav, i ako se može izvući između redova, ona bi želela da upražnjava seks, jer kako kaže, on pomaže sportistima da oslobode hormone, a njena je velika želja da nastupi na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju u disciplini 100m s preponama.

- Seks pomaže sportistima jer je dobar za hormone. Stoga sam ja u nepovoljnom položaju - izjavila je Džounsova.

 

PROČITAJTE: IZA SVAKOG USPEŠNOG MUŠKARCA STOJI DISKRETNA HEROINA KAO JELENA: Evo kako je supruga proslavila pobedu Novaka za treće kolo AO

Ona se na Letnjim olimpijskim igrača takmičila u atletici, a na Zimskim olimpijskim igrama je bila takmičarka u bobu.

(BalkansPress / Izvor: Espreso)

Scroll to top