BalkansPress

Dobro došli!

Bivši batler tragično preminule princeze Dajane, Paul Burel, objavio je pismo, koje do sada nije viđeno, u kome ona iskazuje veliku ljubav koju oseća prema sinovima, ali i čemu se nada.

Naime, Burel (60) koji je radio kod princeze sve do njene smrti, na društvenoj mreži "Instagram" je objavio delić Dajaninog pisma kako bi pružio podršku princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl koji su doneli odluku da odstupe s kraljevskih dužnosti.

PROČITAJTE: 

Naime, on je objavio crno-belu fotografiju princeze Dajane i prinčeva, dok su još bili dečaci, a u opisu je objavio delove pisma koje mu je ona poslala, a koje dosad javnost nije ugledala.

- Dok se Hari, Megan i Arči upuštaju u nov život, podsećaju me na reči koje mi je princeza Dajana napisala pre mnogo godina. To su reči majčinske bezuslovne ljubavi koje su prikladne i danas kao i onda kad ih je pisala pre više od 24 godine.

 

"Do smrti volim svoje dečake i nadam se da će seme koje sam posadila rasti i doneti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost" - napisano je u postu koji je Burel objavio.

*Foto: Instagram

Burel je služio prvo kraljici Elizabeti II, a zatim princezi Dajani. U njenoj službi je bio punih deset godina, sve do njene tragične smrti 1997. godine. Svetsku slavu stekao je brojnim memomarima o životu s kraljevskom porodicom, ali i gostovanjima u emisijama u kojima je govorio o Dajani, ali i analizirao odnose na dvoru.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top