BalkansPress

Dobro došli!

Rok muzičar Zoran Kostić Cane izašao je večeras iz studija emisije "Utisak nedelje" neposredno nakon što je emisija uživo počela. On je napustio emisiju nakon nesporazuma sa Oljom Bećković koji se dogodio na početku.

- Zoran Kostić Cane, frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik, autor knjige "Ukrštene reči" koju takođe ne prodajem večeras, ali sam je kupila da bih se setila ko je Cane, ko sam ja i ko bih volela da budemo. Hvala što ste došli večeras, iako me ne čujete - počela je emisiju Olja Bećković.

 

- Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju - rekao je Cane.

- Da, pričamo u poverenju, da - kazala je Olja.

- Pa, ne, znam, al' može da se titluješ - nastavio je muzičar.

- A možda da se Vi premestite ovde ili da kupite onaj aparat za slušanje - poručila je Bećković.

- 'Ajde da pričamo normalno, naprežeš me već - rekao je Cane.

- Da pričamo normalno to znači da Vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas od početka. Hvala vam, vidimo se ubrzo - rekla je Bećković.

U tom trenutku na televiziji su počele reklame, nakon kojih su u studiju ostala dva gosta. Stolica na kojoj je sedeo Cane bila je prazna.

- I da, dobro veče, u emisiji "Utisak nedelje" Petar Janjatović, Filip Ejdus, Zoran Kostić Cane je napustio emisiju, naiskrenije ne znam zašto je otišao i mislim da će biti prilike da vam on odgovori na to pitanje - istakla je voditeljka nakon reklama.

(Kurir.rs/Blic/Preneo: Đ. M.)


Scroll to top