BalkansPress

Dobro došli!

Proteklih dana frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik Zoran Kostić Cane našao se u centru pažnje nakon što je u nedelju veče napustio emisiju "Utisak nedelje" na samom početku.

Problem je nastao nakon što se Cane na samom početku emisije požalio kako ne čuje voditeljku Olju Bećković. On je tada istakao da mora da joj čita sa usana, na šta mu je ona predložila da sedne na stolicu bliže njoj ili da kupi slušni aparat.

 

- Pa možete vi da se prebacite ovde (pokazujući na stolicu koja je bila bliža njoj). Da pričamo normalno je da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas s početka - izjavila je Bećković.

"Šta?", kratko je izjavio Kostić.

Nakon tog razgovora, usledile su reklame. Kada je reklamni blok završen Cane više nije bio u studiju. Razgovoru koji se deli na društvenim mrežama očigledno je prethodio verbalni sukob pre živog uključenja, ali niko od učesnika nije želeo javno da priča o tome.

Nesporazum ili ne?

U javnosti se danima polemisalo šta je izrevoltiralo Caneta da napusti emisiju. Petar Janjatović, muzički novinar i kritičar, takođe je bio gost pomenutoj emisiji, a istakao je da je u pitanju obostrani nesporazum.

- Nisam siguran da mogu da dam neko precizno objašnjenje jer ni meni nije najjasnije šta se dogodilo. Svakako sam bio zatečen kad se dogodilo. Žao mi je što Cane nije ostao sa nama u emisiji. Sigurno bi bilo mnogo zanimljivije.

 

Mada se ispostavlja da je emisija postala mnogo gledanija nego da je sve bilo normalno - navodi Janjatović, prenosi Danas.

Cane se oglasio

Cane je o svemu mudro ćutao danima, a na pitanje šta se zapravo desilo i zbog čega je napustio "Utisak nedelje", u svom stilu je kratko poručio.

- Neka ih i dalje zanima. Radoznalost ubija ljude. Čačka ih tamo gde đavo često bude - izjavio je Kostić u razgovoru za Politiku, a njegov komentar zbunio je ljude koji su sa znatiželjom želeli da čuju i njegovu stranu priče.

Inače, Cane će u utorak 26. marta održati promociju knjuige "Ukrštene reči" u kafeteriji "Bukmarker" knjižare Delfi SKC.

(Kurir.rs/Igor Matić)


Scroll to top