BalkansPress

Dobro došli!

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Mostaru kada je muškarcu onemogućem ulazak u zgradu Federalnog zavoda za penizono i invalidsko osiguranje zbog kratkih pantalona. Ono što je potom uradio ovaj čovek postalo je pravi hit na društvenim mrežama.

- A ne, imate kratke pantalnone. Ne možete tako unutra - rekao je portir muškarcu u zgradi za penizono osiguranje u Mostaru.

Ipak, muškarac nije odustajao. Ušao je iz drugog pokušaja, ali u nešto drugačijem izdanju. 

 

- Došao sam pred zgradu, dočekalo me je radnik obezbeđenja na ulazu. Rekao mi je: "Gospodine, ne možete ući, niste pristojno obučeni", priča Mostarac za koji je zbog onoga što je zatim učinio postao pravi hit.

- Otišao sam u prvu radnju i kupio haljinu. Vratio sam se u zgradu i pitao ga mogu li sad ući. Pogledao me i rekao da mogu - smeje se Mostarac koji je iz drugog pokušaja ušao u zgradu Federalnog zavoda za penziono i invalidsko osiguranje u Mostaru.

U haljini.

*FOTO: Društvene mreže

"Ako idete u penziono, ovako morate biti obučeni"

Hrvatsku, kao i BiH, udara anticiklon "Lucifer" koja donosi topli vazduh iz Afrike. Napolju je preko 30 stepeni i čovek je mislio da neće biti problema ako dođe u kratkim pantalonama.

 

Ali portir na ulazu je bio neumoljiv. Dok se ovaj nije vratio u haljini.

- Evo, ako morate u zgradu Federalnog zavoda za penizono i invalidsko osiguranje, morate biti ovako obučeni. Dole cipele ili opanke zvane kalose. Nemojte zaboraviti - napisao je on na Fejsbuku.

Scroll to top