BalkansPress

Dobro došli!

Skupoceni „rendž rover“, koji se vodi na Ninu G. (34), izgoreo je u Ulici Vojislava Ilića, a policija proverava da li je to bilo upozorenje ženi.

PROČITAJTE: Bande na Dorćolu skidaju gume sa kola za nekoliko sekundi, kao da su vežbali u Formuli 1

Skupoceni džip marke „rendž rover“, koji je u vlasništvu Nine G. (34), izgoreo je juče u požaru koji je izbio oko četiri sati ujutru u Ulici Vojislava Ilića u beogradskoj opštini Zvezdara.

Kako saznajemo, požar na vozilu, koje je bilo parkirano na trotoaru ispred zgrade, policiji i vatrogascima prijavila je sama vlasnica džipa, koja navodno drži jednu dečju igraonicu.

 

- „Rendž rover“ je buknuo pred zoru, a čuli smo da je vlasnica s terase stana videla svoj auto u plamenu. Inače, bio je parkiran pored igraonice. Vatrogasci su ugasili plamen, a žena se veoma uznemirila zbog toga. Dok je policija obavljala uviđaj, pozlilo joj je, te je intervenisala Hitna pomoć - kaže naš izvor.

*Foto: Ana Paunković

Pod stresom

Prema njegovim rečima, postoji sumnja da je džip namerno zapaljen. - Proverava se da li je „rendž rover“ poliven benzinom, pa zapaljen ili je na njega bačen Molotovljev koktel. Ceo prednji deo, kao i unutrašnjost vozila su uništeni, tako da je šteta praktično totalna.

 

Policija je uzela i snimke sa sigurnosnih kamera sa objekata u blizini parkinga na kome je došlo do paljevine kako bi se videlo da li su kamere eventualno snimile da se neko šunja oko vozila - kaže izvor.

*Foto: Ana Paunković

Vlasnica vozila, nakon što joj je ukazana medicinska pomoć, dala je izjavu policiji.

- Ona je rekla da ne zna šta se desilo i kako je njen automobil planuo. Ispričala je da je s terase videla da gori - dodao je izvor.

 

Istraga o paljenju „rendž rovera“ je u toku.

Upozorenje

- Proverava se da li je neko na ovaj način želeo vlasnici luksuznog vozila da pošalje poruku ili da je upozori zbog nečega. Takođe, ispituje se da li joj je neko u poslednje vreme pretio i zbog čega - objašnjava izvor upućen u istragu.

Zapaljeno vozilo i juče je bilo parkirano na mestu na kome je izgorelo, a na njemu su bila vidljiva oštećenja. Ceo prednji deo je potpuno ugljenisan.

Komšije - NIŠTA NE ZNAMO

Komšije iz Vojislava Ilića juče su rekle da ne poznaju vlasnicu džipa, te da ne znaju ništa o njoj.

- Čuli smo vatrogasne sirene i to nas je probudilo. Jesmo se uznemirili, ali kada smo shvatili da nema povređenih i da je pričinjena samo materijalna šteta, laknulo nam je.

Inače, ovde nemamo problema s komšijama, svi su zaista fini i kulturni - rekle su komšije i dodale da ne znaju ko je vlasnik igraonice ispred koje je bio parkiran „rendž rover“.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top