BalkansPress

Dobro došli!

Ruski predsednik Vladimir Putin je sa samo tri reči uništio snove predstavnika takozvane liberalne elite sklone Zapadu o očuvanju svetskog poretka koji postoji već duže vreme.

Pristalice liberalnog bloka i dalje su u iluziji da se brojne izjave ruskog rukovodstva o kraju jednopolarnog sveta daju, kako kažu, za propagandne potrebe.

Predstojeće promene im nikako ne odgovaraju i veoma su zastrašujuće. S tim u vezi, oni ulažu velike napore da sabotiraju odbijanje Moskve i njenih istomišljenika da ostanu u ozloglašenom Breton Vudskom sistemu.

PROČITAJTE: UDARNO – FINALE PROMENE SVETA: Razmatra se međunarodna rezervna valuta BRIKS-a!

 

Prema rečima Mihaila Hazina, prvi dan međunarodnog foruma SPIEF-2022, obeležio je neku vrstu nostalgije liberala za izgubljenim dobrima: jahtama, vilama i ljubavnicama u Evropi.

Sve je ukazivalo na to da oni apsolutno ne prihvataju novi model razvoja Rusije i pokušavaju da održe način života koji im odgovara.

Međutim, sledećeg dana, primetio je ekspert, predsednik Ruske Federacije je stavio tačku na i, uništavajući snove pristalica bivšeg sistema.

„Putin je vrlo jasno rekao da je stari svet gotov. Samo tri reči uništile su sve nade liberala, pažljivo izrečene prethodnog dana. Predsednik je izjavio da je stari model ekonomije potpuno završen i danas treba da razmislimo o tome šta će biti novi model“.

PROČITAJTE: UDARNO - Andrej Guruljov: "Ako dođe do Trećeg svetskog rata, London ćemo prvo gađati!" (VIDEO)

Ekonomista je dodao da je borba predstavnika liberalnog ekonomskog bloka obična agonija. Njihov svet se brzo urušava, a oni to ne mogu da promene.

Rusija, pak, bira novi put, odbijajući da se bori za apsolutno besmislene i neoperativne procese u korist izgradnje nove realnosti.

Scroll to top