BalkansPress

Dobro došli!

Ako na svom dlanu imate paralelnu liniju sa "linijom života" to je prava retkost. Takvu liniju zovu "linijom anđela čuvara".

To znači da ste među onima koji uživaju posebnu zaštitu svog anđela čuvara i više sile. Zovu je i "linijom Marsa" ili "drugom linijom života".

Ljudi koji imaju ovu liniju na dlanu su izuzetno srećni. Oni čudom ostaju živi posle strašnih katastrofa i nesreća, odličnog su zdravlja, ne doživljavaju materijalne poteškoće i lako prevazilaze prepreke na životnom putu. Ako ste te sreće da imate ovu liniju na svom dlanu, savetuje se zahvalnost bogu, sudbini i svom anđelu čuvaru.

PROČITAJTE: Pun krevet, pun novčanik: 6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA kojima se u narednih 5 godina život menja iz korena!

 

Varijante "linije anđela čuvara" na dlanu:

  • paralelno sa linijom života po celoj dužini - ovo je odličan znak! Čovek sa takvim znakom biće zaštićen svojim anđelom čuvarom ceo život.
  • Manji deo linije, koji prolazi pored linije života (jedva vidljiv trag ili iskidan) - nosioca očekuju životni problemi i nevolje, koje će ga kasnije zaobići.
  • Na desnoj ruci - pokroviteljstvo anđela čuvara darovano čoveku za njegove lične zasluge. To mogu biti učinjena dobra dela ili teško pretrpljena stradanja.
  • Na levoj ruci - pokroviteljstvo anđela čuvara darovano čoveku od momenta njegovog rođenja. Takve pojave se često prenose linijom predaka.

Ljudi, koji poseduju ovu liniju na dlanu, izuzetno su srećni. Takvi, čudom ostaju živi posle strašnih katastrofa i nesreća, poseduju odlično zdravlje, ne doživljavaju materijalne poteškoće, lako prevazilaze prepreke na životnim putu.

Scroll to top