BalkansPress

Dobro došli!

Ovo pomračenje Sunca dešava se 26. decembra i kod pojedinih osoba može preokrenuti život iz temelja i može se osećati najmanje 4 nedelje do 6 meseci. Uz pomoć Jupitera možete uraditi dosta toga pa čak i nadmašiti svoje mogućnosti! Siguran je uspeh i šta god da započnete, ishod može biti iznenađujuće dobar. Jupiter sve uvećava!

PROČITAJTE: Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa otkriva: Ova tri znaka od januara 2020. očekuje VELIKI NOVAC!

Pomračenje Sunca se dešava na 4. stepenu Jarca u konjukciji s Jupiterom i trigonu s Uranom što i nije toliko loše pa možemo reći da je jedno od “srećnijih” pomračenja. Stelijum u Jarcu daje nam uz mlad Mesec vrlo bitne događaje. Kako je i Jupiter u sve to uključen biće sigurno preterivanja u svakom smislu pa i finansijskim troškovima, dok pojedine osobe mogu preterano da jedu, vežbaju ili šta god da rade – Jupiter to uvećava, kako dobro, tako i manje dobro.

 

Vizije su uključene u sve to pa bi bilo dobro da ih zapišete, ako sada niste u stanju da ih sprovedete u delo. Ovo pomračenje Sunca kod pojedinih osoba može da preokrene život iz temelja i može da se oseća najmanje 4 nedelje do 6 meseci. Bitno je da dobro razmislite šta želite, a uz pomoć Jupitera možete uraditi dosta toga i čak nadmašiti svoje mogućnosti.

Vrlo korisno je sada da idete na neka predavanja koja vam mogu pomoći za budućnost u osnivanju nekih novih poslova. Za vreme ovog pomračenja, uz stelijum planeta i pozitivnom aspektu s Uranom iz Bika siguran je uspeh – šta god započeli da radite ishod može biti iznenađujuće dobar. Moguće je da se malo i odloži ishod jer kada je Jarac u pitanju uvek se može malo usporiti ili zakočiti uspeh. Ništa ne brinite, ako se i to dogodi, uspeh je zagarantovan.

Najviše sreće će imati Ovan, Rak, Vaga i Jarac i svi znakovi koji imaju neke planete od 0 do 9 stepena bilo kog znaka. Intuicija je dosta naglašena pa se mogu dobijati vizije, a dobro je i praktikovati meditaciju. Mnoge osobe koje nisu mogle da ostave neki porok sada bi trebalo to da urade i istraju u odluci. Svakako sada treba da imamo meru i balans u svemu.

Evo kako pomračenje Sunca utiče na svaki horoskopski znak i podznak!

 

OVAN

Kod vas se ovo događa u vašem polju karijere pa je dobar trenutak za nove planove, ciljeve i generalno karijeru. Radite na disciplini i samopoštovanju.

Kako je ovo pomračenje u trigonu s Uranom iz Bika, a to je vaše drugo polje, onda možete računati da će u narednih šest meseci biti dosta novca.

BIK

Kod vas se ovo pomračenje Sunca događa u vašoj devetoj kući pa se potrudite da proučavate filozofiju, duhovnost, pokrećete nove projekte i sve još što je vezano za deveto polje.

Pokreće vas mašta, neka nova učenja i avantura koja vas udaljava od svakodnevnice.

Uz pozitivan aspekt s pomračenjem, vi dobijate novo buđenje, intuiciju, prosvetljenje i pravac za neki novi životni put.

BLIZANCI

Kod vas se ovo pomračenje Sunca događa u vašem osmom polju što se odnosi na intimu, transformaciju, tuđi novac pa vas tu čeka ugodno iznenađenje. Dobar je period da se pokrene samospoznaja i intimnost.

Mnogi Blizanci sada mogu tražiti pomoć, sponzorstvo, kredit.

Kako je pozitivan Uran iz vaše dvanaeste kuće, onda vam je naglašen mir i samospoznaja.

 

RAK

Kod vas se ovo pomračenje Sunca događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa što vam može doneti neke nove ugovore i pregovore ili neku iznenadnu sreću u postojećim odnosima.

Pojedini Rakovi, ako imaju problem u smislu da ih partner ne podržava dovoljno, sada se zapitajte koliko vi u njega ulažete.

Moguća je veća zarada novca u ovom periodu.

LAV

Kod vas se ovo pomračenje Sunca događa u vašem šestom polju što vam donosi sreću u svakodnevnom životu i zdravlju. Mnogi Lavovi sada razrađuju plan za posao, kako će i šta raditi.

Uz neke reorganizacije i postavke u poslu, možete postići puno više nego do sada. Šesto polje je generalno dobro za svaku vrstu analiziranja, što će vam sada biti naglašeno.

Lavovi koji nisu imali posao, u ovom periodu se zapošljavaju.

DEVICA

Kod vas se ovo pomračenje Sunca događa u vašem petom polju, što vam donosi uživanje i sreću u ljubavi, deci, zabavi, poklonima. Odličan je period da se ispune vaše želje, a pre toga treba da otvorite svoje srce i poželite želje.

Mnoge Device bi sada trebalo da se zapitaju da li žive i da li rade ono što ih istinski raduje i što vole. Pojedine mogu sa svojim partnerom planirati potomstvo.

Svakako – neočekivana sreća je uz vas.

 

VAGA

Kod vas se ovo pomračenje Sunca događa u vašem četvrtom polju što vam donosi sreću u krugu porodice i razna pitanja o vašim precima, intimi, roditeljima. Sada je pravo vreme da se napravi reorganizacija i isplanira šta treba u budućnosti da radite.

Mnoge Vage sada mogu da budu dosta ranjive. Svakako vam je naglašena materijalna podrška, bilo od roditelja ili mogućnost kreditiranja.

ŠKORPIJA

Kod vas se ovo pomračenje Sunca događa u vašem trećem polju, koje vam može doneti neka nova učenja, lepa i skladna druženja. Naglašena je dobra komunikacija.

Neočekivana sreća je svakako s vama – posebno kroz nova poznanstva, bila ona poslovna ili privatna.

STRELAC

Kod vas se ovo pomračenje Sunca događa u vašem drugom polju novca pa na tom polju možete da imate sreće. Svakako da je to novac stečen svojim trudom.

Mnogi Strelci sada mogu da pokrenu nešto novo i razmišljaju o realnim finansijskim ciljevima. Iznenadni pomak na radnom mestu može se događati u narednih šest meseci.

 

JARAC

Kod vas se ovo pomračenje Sunca događa u vašem ličnom polju pa možete tu biti srećni. Mnogi Jarci mogu da promene svoj fizički izgled ili stav i ponašanje prema svom partneru.

Sada je povoljno da ostavite utisak na druge ljude i ojačate samopouzdanje, da budete jedinstveni. Svakako će vam ovaj Jupiter dati pojačan optimizam, a Uran nagraditi iznenadnom srećom.

VODOLIJA

Kod vas se ovo pomračenje Sunca događa u vašem dvanaestom polju što vam daje mentalnu i duhovnu stabilinost. Mnoge Vodolije se sada mogu povući i osamiti da bi pronašli unutrašnji mir.

Duboka intuicija i neka uviđanja sada vam mogu otvoriti neki novi i srećniji životni put. Pojedine Vodolije mogu tajno da čuvaju svoju neku sreću od javnosti.

RIBE

Kod vas se ovo pomračenje Sunca događa u vašem jedanaestom polju, što je vezano za želje, nadanja, planove, ciljeve, ljubavi koju primate. Mnoge Ribe, ako žele uspeh, sada treba da obrate pažnju na rad u grupama, odnosno da razmisle o udruživanjima.

Moguće je da vam se iznenada ispuni neki cilj pa vas to može radovati.

Scroll to top