BalkansPress

Dobro došli!

Znate šta vam je svekrva u horoskopu? Onda ćete znati i kako da je "ukrotite". Naravno, ovaj tekst pre svega treba da vas nasmeje i zabavi, ali ne kaže se za džabe da u svakoj šali ima i istine.

PROČITAJTE: MESEČNI HOROSKOP za vreme vladavine JARCA od 22. decembra do 20. januara 2019. godine

 

OVAN

Stalno je u pokretu i voli da komanduje. Kad se iskali na suprugu i deci, na red dolazite vi, i tu pomoći nema. Jedino što možete da uradite je da ne obraćate pažnju na njene primedbe ili, još bolje, ne dozvolite da njena bude zadnja. Ne podvijajte rep, gledajte je u oči, a ako stvar izmakne kontroli, za svaki slučaj kupite zaštitnu kacigu. Ishod s njom je uvek neizvestan.

BIK

Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu, iz koje se nećete lako iskobeljati. Guraće nos u sve. Savetovaće vas o hrani, oblačenju, novcu, a bogami i o seksu. Govoriće vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni za milimetar. Preostaje vam samo da se nadate da će njena snaga ipak trajati kraće.

BLIZANCI

Ova žena ima jezičinu kojom svakog može da istera iz pameti. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vam slabe tačke, a onda napada. Melje sto na sat, koristiti najslikovitije izraze i meša se u apsolutno svaki aspekt vašega života. Od nje nikada nećete dobiti savet kako se čisti i sprema, pere ili kuva. Nju kućni poslovi ne zanimaju, pa o tome ne želi da priča ni sa vama.

 

RAK

Ispod nežne majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka. S njom zaista nema šale. Gde ona udari, tu trava ne raste. Ukoliko sami ne pristanete da igrate po njenim pravilima, ona će vas naterati ¬ u pitanju je, znate, Njen sin. Ali ničija nije do zore gorila. Dohakaćete joj ako joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno poverenje. Kad to uspete, radite po svom.

LAV

Zaboravite na demokratiju i ljudska prava. Ni Strazbur ne pomaže. Ta ne pita, ta naređuje. Gura po svom, ne osvrće se ni na koga, a kamoli na neku tamo snajku. Ali ona to ne radi iz pakosti, to vam je kod spontano - pa ona je Lav. Kad vas jednom ščepa za vrat, ugasili ste. Zato joj u startu pokažite zube. Ona je sve, samo nije glupa i jedino što ceni je dostojan protivnik.

DEVICA

To je jedna pedantna, opsesivna i lepo vaspitana svekrva, pa će vas nakon nedelju dana zajedničkog života zasigurno zaboleti glava. Srećom, diskretna je, pa neće zabadati nos u vaše stvari. Ali kad proceni da treba da se umeša, piće vam krv na slamčicu, sve onako fino i diskretno. I što je najčudnije, vremenom ćete i sami početi da verujete u sve što vam bude rekla. Jedini lek protiv nje je emigracija na Novi Zeland, na primer.

 

VAGA

Ona je jedna od najprefinjenijih, ali i najperfidnijih svekrva u Zodijaku. Uvek je besprekorno sređena, ma ko za izložbu. Celu penziju troši na kozmetiku, pa će vam tako skockana stalno zamerati da niste dovoljno uredni i da ne vodite računa o njenom sinu. Najbolje oružje protiv nje je ignorisanje. Ne obraćajte pažnju na njene nove cipele i pravite se da niste primetili kako ima novu frizuru. To će je isterati iz takta.

ŠKORPIJA

S njom se nećete lako razumeti. Na trenutak je nežna i iskreno hoće da pomogne, a zatim ima potrebu da sruši sve pred sobom. Neće štedeti ni vlastitog sina, a kamoli vas, koji joj niste niko i ništa. S njom možete da budete ili prijatelj ili neprijatelj, ali vam savetujemo da izaberete ovo prvo, jer ćete u protivnom izgubiti sve bitke.

STRELAC

S njom vam nikada neće biti dosadno. Ume beskrajno dugo da prepričava dogodovštine iz komšiluka, što je prilično iritantno. Srećom, ume da se zaustavi kad treba. Žena poštuje tuđu slobodu. Nikada nemojte da je izbegavate jer će vas ona svakako pronaći. S njom ne morate da izlazite na megdan. Kad vidite da može da dođe do konflikta, vi joj lepo ispričajte neki mastan trač, i ona će biti kao bubica.

 

JARAC

Pred vama je jak, težak i uporan protivnik. Teško ćete joj naći slaba tačku. Kad vam u životu zaista zatreba pomoć, ona će biti tu za vas. Ali nemojte da mislite da možete da je iskoristite ili obmanete. Ona je mudra i zna šta smerate pre nego što i napravite potez. Ako hoćete da je porazite, uznemirite je. Recite joj da loše izgleda i da vam se čini da s njom nešto nije u redu. To će je dobro uzdrmati.

VODOLIJA

Neobična, vesela svekrvica. Više je zanimaju problemi južnoafričkih veverica nego šta će sutra jesti. Nemojte joj smetati i vaši odnosi će biti sjajni. Ako želite da je udaljite od sebe, opredelite se za neki oblik hladnog rata jer silom protiv nje ništa nećete uraditi. Ipak, budite oprezni. Kombinacijom histerije i ledenog, visokog intelekta jednostavno će vas skinuti sa spiska svojih problema.

RIBE

Kada u kući imate svekrvu u znaku Riba, onda možete reći da ste opasno nagrabusili. Toliko je razmazila svog sina da će on i sada, kada je odrastao čovek, želeti da ga negujete kao njegova cenjena mama. Dakle, ako budete s njom delili životni prostor, moraćete da postanete njena kopija. Sve će morati da bude lepo i skladno da bi njen sinčić i dalje bio kralj na prestolu.

Scroll to top