BalkansPress

Dobro došli!

SARAJEVO - Bosansku proročicu Aziru Muratović svi znaju kao ženu s kašikama.

Njena moć da vidi “na kašikama” neke će nasmejati, a neki će se od toga naježiti. Ostaje na vama da li joj verujete ili ne.

 

"Odgovorno tvrdim da je Željko Ražnatović Arkan još uvek živ! Klanjala sam noćnu istiharu pa sam putem sna videla da je živ i da će uskoro biti dostavljeni dokazi o tome da Arkan nije umro. Žena ga izdržava i to sam videla. Biće pozvan od strane nekog čoveka, pa me taj detalj zaintrigirao pa sam kako bih videla koji će čovek ga pozvati, gledala na kašike. Sedma kašika mi je pokazala da će Arkan imati velike probleme sa tim čovekom, izjavila je proročica Azira Muratović, koja gleda u kašike za bosanske medije, ali nije navela i gde ga Ceca " krije".

Ona s druge strane kaže i da Ceca samo glumi “ucveljenu udovicu” a ustvari ona je ta koja ga izdržava, navode bosanski mediji.

Još čuda iz Azirinih kašika

Osim predviđanja o Akranu, Azira je gledajući u kašiku iznela i niz navodnih proročanstava za mnoge osobe sa estrade, koje su objavili bosanski mediji.

U njenim predviđanjima našlo se mesta i za Hanku Paldum za koju je gledajući u svoje kašike navodno rekla da u životu ima velikog dušmana koji joj je namestio namenske sihre (podmetnuo crnu magiju), što je prema njenim rečima pokazala šesta kašika, pa joj preko medija savetovala da se obrati dobrom hodži da je očisti. Za čuvenu Šemsu Suljaković, Azira kaže da je u trećoj i četvrtoj kašiki videla udaju, ali već u šestoj i razvod baraka, pa joj na osnovu navodnih predviđanja preporučuje da ovu udaju zaobiđe.

 

Od drugih ličnosti sa estrade Azira Muratović je iznela i predviđanja za Nedu Ukraden za koju je rekla da joj pretstoji udaja i idelani brak, što je pokazala prva kašika, ali četvrta kašika je pokazala da će imati zdravstvenih problema i da će se morati obratiti lekarima.

U nastavku svoji proročanstava za Severinu Vučković izjavila je da je u petoj kašiki videla da će se ona pomiriti sa Milanom Popovićem, dok prva pokazuje da će dobiti još jedno dete.

Za Zdravka Čolića, Azira je rekla da je u trećoj kašiki videla da će se Čola navodno razići sa svojom ženom, ali i da joj je četvrta kašika pokazala i da će se oni pomiriti.

Za Šabana Šaulića, koji je ovih dana u žiži javnosti izjavila da je gledajuću u kašike navodno videla zdravstvene probleme, a što se tiče posla ona kaže da je u kašikama videla da je on seo na tron i stavio krunu kralja na glavu i da ne veruje da će mu neko moći skinuti sa glave. Zanimljivo je da Azira u svojim gledanjima u kašiku nije videla Ivonu Negovanović poznatiju kao Cucu i svu medijsku prašinu koja se digla oko nje i Šabana.

I na kraju šta reći, prepuštamo vam da sami procenite njena predviđanja.

Scroll to top